ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπαράζ επαφών σε υπηρεσίες και φορείς του Βόλου από την Υφυπουργό Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη

64242165 1639207139546692 7775000341841444864 n
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζει την προεκλογική της εκστρατεία η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αστυνομικό Διευθυντή και να ξεναγηθεί στο χώρο της Διεύθυνσης.
Ακολούθησε συνάντηση με την Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπου ενημερώθηκε από τον Πρύτανη κ. Ζ. Μαμούρη και την Αντιπρύτανη κ. Ι. Λαλιώτου για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται για το Πανεπιστήμιο της πόλης μας αλλά και την αλματώδη αναπτυξιακή εξέλιξη που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια.
Θερμής υποδοχής από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για την κ. Χρυσοβελώνη. Την υποδέχτηκε ο Διοικητής κ. Χ. Πόζογλου όπου συζήτησαν για θέματα της υπηρεσίας όπως το θέμα της στέγασης. Η Υπηρεσία είναι εγκατεστημένη σε ακίνητο στο πυκνοκατοικημένο κέντρο της πόλης. Οι μικροί χώροι δημιουργούν καθημερινά δύσκολες συνθήκες εργασίας στο προσωπικό και μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στη στάθμευση των οχημάτων όπως και για τη φύλαξη – συντήρηση του εξοπλισμού.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Π. Σκάγιαννη και με τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Γ. Τοζίδη όπου συζήτησαν για τις αναπτυξιακές προοπτικές του λιμανιού του Βόλου καθώς και τις αμέσως επόμενες ενέργειες που έχει προγραμματίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού με στόχο πάντα την αναβάθμιση και ανάπτυξή του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Τέλος συνάντηση είχε με τον κ. Λιμενάρχη και με το προσωπικό της υπηρεσίας καθώς και με στελέχη και υπαλλήλους του Τελωνείου Βόλου.

KEN 2
error: Content is protected !!