61919806 2479920085375533 4475123994198016 n

Σπετσοτύρι Καρακάνα : Σαρώνει και στην Κέρκυρα!

milonas

Το Τυροκομείο Καρακάνα, από το Στεφανοβίκειο Βόλου, παρουσίασε πριν λίγες εβδομάδες ένα νέο τυροκομικό προϊόν.

Πρόκειται για το ημίσκληρο αιγοπρόβειο τυρί «Σπετσοτυρι Πηλίου», το οποίο δημιουργήθηκε παντρεύοντας την παράδοση της Κέρκυρας με το μοναδικό μπαχαρικό της, το σπετσερικό,  και την παράδοση της Θεσσαλίας.

Έτσι λοιπόν το μοναδικό Σπετσοτύρι κάνει θραύση και στην δεύτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα και ειδικότερα στο εστιατόριο «Νήσος» , δίπλα στο Ποντικονήσι και την Βλαχέρενα που επιλέγουν όσοι προτιμούν να περάσουν αξέχαστες στιγμές στο νησί του έρωτα , της μουσικής και της παράδοσης.

Εκεί θα απολαύσετε τις ομορφιές της βασίλισσας του Ιονίου και το μοναδικής έμπνευσης ημίσκληρο αιγοπρόβειο τυρί με την ονομασία «Σπετσοτύρι Πηλίου» (Specheese)!

 

 

Facebook Comments

error: Content is protected !!