ΠΤΕΛΕΟΣ 1

Στον Πτελεό η Κατερίνα Παπανάτσιου με τον Η. Καραπατάκη

milonas

  Επίσκεψη στο Πτελεό  πραγματοποίησε τη Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 η Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Κατερίνα Παπανάτσιου  μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ  κ. Ηλία Καραπατάκη, πρώην Δήμαρχο Ν. Αγχιάλου.

Η κ. Παπαπανάτσιου και ο κ. Καραπατάκης, επισκέφτηκαν αρχικά τον Γυναικείο Συνεταιρισμό του Πτελεού «η Φτελιά». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι γυναίκες του συνεταιρισμού ευχαρίστησαν τη κ. Παπανάτσιου για την εως τώρα υποστήριξή της στα προβλήματα του Συνεταιρισμού και δήλωσαν ότι τα πρόσφατα μέτρα που ψηφίστηκαν σχετικά με τη  κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους συνεταιρισμούς και τους συνεταιρισμένους αγρότες καθώς και η μείωση του ΦΠΑ των προϊόντων που παράγει ο Γυναικείος Συνεταιρισμός  στο 13% , θα επιδράσουν θετικά στην οικονομική κατάσταση του Συνεταιρισμού.  Επίσης συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν και οι πιθανές λύσεις που μπορούν να βρεθούν καθώς και η γενικότερη πολιτική κατάσταση.

Αργότερα το απόγευμα η κ. Παπανάτσιου μαζί με τον κ. Καραπατάκη συναντήθηκαν με κατοίκους της περιοχής του Πτελεού και συζήτησαν μαζί τους θέματα που τους απασχολούν και με αντιπροσώπους τοπικών και συλλογικών φορέων όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την γενική πολιτική της κυβέρνησης, θέματα του Υπουργείου Οικονομικών, την ανάπτυξη της περιοχής και τα προβλήματα που απασχολούν τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς.

Facebook Comments

error: Content is protected !!