Στο πλευρό της εθνικής Αιγύπτου ο πρόεδρος Αλ Σίσι

2679374


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 00:04

Την απόλυτη στήριξή του στην αιγυπτιακή εθνική ποδοσφαιρική ομάδα, εξέφρασε με τη χθεσινή επίσκεψή του ο Πρόεδρος της χώρας κ. Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι.

Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η φωτογραφία στην οποία ο Αιγύπτιος ηγέτης Αλ Σίσι εικονίζεται να συγχαίρει με μία ιδιαίτερα εγκάρδια χειραψία τον ηγέτη στα ποδοσφαιρικά τερέν Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς και όλους τους παίκτες στο στάδιο της αεροπορικής άμυνας, κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους για το «Κόπα Άφρικα 2019», που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στην Αίγυπτο.

Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος εξέφρασε τις καλύτερες ευχές του για την επιτυχία των «Φαραώ» στο τουρνουά, ζητώντας από όλα τα μέλη της ομάδας να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ευχαριστήσουν τον αιγυπτιακό λαό.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο Αλ Σίσι για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί την ομάδα πριν από την έναρξη της μεγάλης αυτής παναφρικανικής διοργάνωσης και υποσχέθηκαν να κάνουν ό, τι μπορούν για να φέρουν χαρά στις καρδιές των εκατομμυρίων Αιγυπτίων.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 12:07

http://platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!