Χαρακόπουλος: Η προσέλκυση επενδύσεων κλειδί για την ανάπτυξη

Μάξιμος 1 2 780x405
milonas 728x120

«Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν είναι αυτή της ισότητας στην φτώχεια των επιδομάτων, αλλά μια χώρα που θα μπορεί να παράγει πολύ περισσότερο πλούτο και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώνουν το επίπεδο διαβίωσής τους. Γι’ αυτό και πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον, εξαλείφοντας όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια και τις στρεβλώσεις, για επενδύσεις». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του στα Μεσάγγαλα, την Αιγάνη, την Κρανιά και τον Πυργετό.

Χαρακόπουλος: Η προσέλκυση επενδύσεων κλειδί για την ανάπτυξηΟ Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε ακόμη ότι «η προσέλκυση επενδύσεων είναι το κλειδί για την ανάπτυξη. Δεν ανακαλύπτουμε εμείς την Αμερική. Έτσι λειτουργούν όλες οι σύγχρονες οικονομίες. Και είναι κρίμα που ο ευλογημένος αυτός τόπος με τους ικανότατους ανθρώπους, που διαπρέπουν όταν βρεθούν στο εξωτερικό, να παραμένει καθηλωμένος στην στασιμότητα, λόγω ιδεοληπτικών αγκυλώσεων και απροθυμίας για αλλαγή. Ως ΝΔ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι πρώτιστο καθήκον μας παραμένει η διεύρυνση του παραγόμενου πλούτου, το μεγάλωμα της πίτας, και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, που θα προκύψουν ως συνέπεια του επενδυτικού σοκ που θα λάβει χώρα από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Χαρακόπουλος: Η προσέλκυση επενδύσεων κλειδί για την ανάπτυξηΧαρακόπουλος: Η προσέλκυση επενδύσεων κλειδί για την ανάπτυξηΧαρακόπουλος: Η προσέλκυση επενδύσεων κλειδί για την ανάπτυξη

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!