Χαρακόπουλος σε Ραψάνη, Ιτέα, Παραπόταμο, Μακρυχώρι: «Νέο ξεκίνημα με τον Κυριάκο»

ΜΑΞΙΜΟΣ 4 780x405
stergiou
fotou
728x110 3

«Η 7η Ιουλίου μπορεί να καταστεί ορόσημο για το μέλλον της χώρας, αν οι πολίτες επιλέξουν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Νέα Δημοκρατία και το πρόγραμμά της. Τώρα, επιτέλους, ήλθε η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και να αφήσουμε πίσω μας όσα δεν μας επιτρέπουν να ξεφύγουμε από τον φαύλο κύκλο της οικονομικής στασιμότητας και των μόνιμων αδιεξόδων». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε Ραψάνη, Ιτέα, Παραπόταμο και Μακρυχώρι.

Χαρακόπουλος σε Ραψάνη, Ιτέα, Παραπόταμο, Μακρυχώρι: «Νέο ξεκίνημα με τον Κυριάκο»

Ο Θεσσαλός πολιτικός υπογράμμισε στις ομιλίες του ότι «η χώρα ταλαιπωρήθηκε πολύ το προηγούμενο διάστημα, οι Έλληνες υπέστησαν μεγάλες οικονομικές ζημίες, εκατοντάδες χιλιάδες νέοι μας ξενιτεύτηκαν, η απογοήτευση από τις κενές υποσχέσεις και τα παχιά λόγια είναι διάχυτη. Τώρα ήλθε η ώρα, με πίστη στις δυνάμεις μας, με όρεξη για έργο, με κοινωνική και εθνική ενότητα να τραβήξουμε μπροστά. Η ΝΔ έχει και το πρόγραμμα, και τους ανθρώπους να το υλοποιήσουν, και την αποφασιστικότητα να το εφαρμόσει. Αυτό που χρειάζεται μόνον είναι στις κάλπες να μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη, και γι’ αυτό πρέπει όλοι μας να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Χαρακόπουλος σε Ραψάνη, Ιτέα, Παραπόταμο, Μακρυχώρι: «Νέο ξεκίνημα με τον Κυριάκο»Χαρακόπουλος σε Ραψάνη, Ιτέα, Παραπόταμο, Μακρυχώρι: «Νέο ξεκίνημα με τον Κυριάκο»Χαρακόπουλος σε Ραψάνη, Ιτέα, Παραπόταμο, Μακρυχώρι: «Νέο ξεκίνημα με τον Κυριάκο»

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!