ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα νησιά των Βορείων Σποράδων επισκέφθηκε η Ζέττα Μακρή [εικόνες]

FB IMG 1560724767745 1560754126463
milonas 728x120

Στα νησιά των Βορείων Σποράδων βρέθηκε την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Ιουνίου η τ. Υφυπουργός Υγείας και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στον νομό Μαγνησίας,  κ. Ζέττα Μακρή. Στη Σκιάθο ειδικότερα η κ. Μακρή συναντήθηκε με φορείς και φίλους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι της επεφύλασσαν θερμή υποδοχή, ενώ απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους πολίτες του νησιού να την συναντήσουν στην καφετέρια Soll Evante προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με τα προβλήματα του νησιού αλλά και για τον καλύτερο δυνατό τρόπο αξιοποίησής του.

Την ίδια θερμή υποδοχή της επεφύλαξαν και οι κάτοικοι της Σκοπέλου, του Έληος, της Γλώσσας και της Αλοννήσου. Οι αυξημένες υποχρεώσεις λόγω τριημέρου δεν εμπόδισαν τους κατοίκους των νησιών να επιδιώξουν την συνάντηση με την τ. Υφυπουργό και να εκθέσουν τα θέματα που τους απασχολούν. Με κάθε ευκαιρία τόνιζαν την εμπιστοσύνη τους στην Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελπίδα τους ότι η παράταξη της Ν. Δ. θα θέσει τέλος στις ζοφερές μέρες που έζησε η χώρα μας την τελευταία τετραετία.

 Ανάμεσα στα μέρη που επισκέφτηκε ήταν το Μουσείο Σκιάθου και φυσικά το Κέντρο Υγείας, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και άκουσε τα αιτήματα των εργαζομένων. Η κ. Μακρή έχοντας την εμπειρία από το Υπουργείο Υγείας και γνωρίζοντας καλά την παθογένεια που υφίσταται ο πρωτοβάθμιος τομέας υγείας κατέγραψε τα προβλήματα του νησιού και ιδίως του Κέντρου Υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις τόσο σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όσο και σε μηχανήματα και εξοπλισμό. 

 Όσον αφορά την τουριστική ανάπτυξη των Β. Σποράδων γενικότερα η κ. Μακρή δήλωσε: «ο τουρισμός και η ανάπτυξή του είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα στην ατζέντα του κ. Μητσοτάκη. Η ανάπτυξη του τουρισμού πρέπει να γίνει μέσω υποδομών και να αντιμετωπιστεί με απόλυτη σοβαρότητα, καθώς συνιστά θέμα ζωτικής σημασίας και μοχλό οικονομικής ανάπτυξης για τον τόπο μας». 

Η κ. Μακρή το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου παρευρέθηκε στον Εσπερινό στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος στο Νοσοκομείο, ενώ σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, μέρα μεγάλης γιορτής για την Εκκλησία μας, εκκλησιάστηκε το πρωί στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος στον Άνω Βόλο και το βράδυ θα παραστεί στην ακολουθία του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος στο Νοσοκομείο, τιμώντας τις εκκλησιαστικές και θρησκευτικές παραδόσεις του τόπου μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!