Στις 28 Ιουνίου η «Λευκή Νύχτα» στα Φάρσαλα

EMPORIKOS lefki nixta 2019 poster1 1 e1560852358389
milonas 728x120

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συνεχίζοντας τις δράσεις του για τη στήριξη  και τόνωση της τοπικής αγοράς διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά  την  «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Μια βραδιά κατά την οποία η αγορά των Φαρσάλων θα λειτουργήσει  έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις έως και 70%, με μουσική  από τους dj που θα ακούγεται σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με live μουσική, με face painting , και πολλές ακόμη εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους!

Οι ξυλοπόδαροι, οι ζογκλέρ και οι μάγοι θα  εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους με ένα φαντασμαγορικό  υπερθέαμα!

Τις εκδηλώσεις της βραδιάς θα παρουσιάζει ο ηθοποιός Δημήτρης Φωτίου.

Oι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν το σκάκι και θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν πάνω σε μια επιδαπέδια σκακιέρα!

Διάφορες εκπλήξεις κι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιά, θα λειτουργήσουν ως «μαγνήτης» στο καταναλωτικό κοινό.

Επίσης με κάθε αγορά, οι καταναλωτές θα μπαίνουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη λήξη της βραδιάς, για να κερδίσουν δωροεπιταγές από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.

Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει «την πόλη σε μια γιορτή» και έχει σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!