ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)

20190619133659 IMG 4047 dimosiografoi aerio
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο νέος πάροχος ενέργειας στην πόλη της Λάρισας, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία, διευρύνοντας καθημερινά την πελατειακή του βάση στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Με όχημα την παροχή ανταγωνιστικών προϊόντων και συνδυαστικών πακέτων φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, τα μοναδικά δωρεάν προνόμια για τους καταναλωτές της και τα δυνατά οικονομικά της αποτελέσματα, η εταιρεία προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλίας ενεργειακές λύσεις με προστιθέμενη αξία.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η εταιρεία παρέθεσε και γεύμα σε δημοσιογράφους της πόλης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Γιάννη Μητρόπουλο, ο οποίος παρέθεσε αριθμητικά στοιχεία από την ανοδική πορεία που εμφανίζει η εταιρεία.

Ειδικότερα, για το πρώτο πεντάμηνο του 2019 το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας κατέγραψε σημαντικά αυξημένα κέρδη και κύκλο εργασιών, συμβάλλοντας περαιτέρω στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Ειδικότερα, για το διάστημα Ιαν – Μάιος 2019 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας διαμορφώθηκε στα €132,6 εκ., σημειώνοντας αύξηση 63% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ενώ τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 80% και έφτασαν τα €8 εκ. Παράλληλα, κατά την ίδια περίοδο, τα νέα συμβόλαια σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα ήταν 22.735 σηματοδοτώντας εντυπωσιακή αύξηση 138% σε σύγκριση με το πρώτο πεντάμηνο του 2018.

Το κατάστημα της εταιρείας στο κέντρο της Λάρισας (Ηρώων Πολυτεχνείου 113) που είναι στελεχωμένο 100% με έμπειρους ενεργειακούς συμβούλους από την τοπική κοινωνία, υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες οι οποίοι σε ποσοστό 60% γίνονται πελάτες στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του τόνισε μεταξύ άλλων: Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας αποτελεί τον νέο πάροχο στη Θεσσαλία, που με αξιοπιστία, στρατηγικό σχεδιασμό και πάθος, είναι σε θέση να προσφέρει μοναδικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στους κατοίκους της περιοχής. Αποτελώντας τον ιστορικότερο πάροχο της χώρας, ξεκινήσαμε πριν πολλά χρόνια από την πρωτεύουσα, δίνοντας ενέργεια σε εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια κι επιχειρήσεις. Πλέον με το ισχυρό όνομα και την μοναδική εμπειρία που διαθέτουμε έχουμε δυναμική παρουσία σε όλη την Ελλάδα και είμαστε ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα».

Από την εταιρεία το παρόν έδωσαν ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Παλαιολόγος, η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων κ. Ελένη Ράπτη και ο Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου και Κεντρικής Ελλάδας κ. Γιάννης Μιχαηλίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)
Από αριστερά: Γιώργος Παλαιολόγος (Διευθυντής Πωλήσεων), Ελένη Ράπτη (Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων), Γιάννης Μητρόπουλος (Γενικός Διευθυντής), Γιάννης Μιχαηλίδης (Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου και Κεντρικής Ελλάδας)

Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)Ο ιστορικότερος πάροχος φυσικού αερίου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στη Λάρισα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!