Βόλος: «Έκλεψαν» υποψήφια βουλευτή – Την ενέταξαν σε άλλο κόμμα χωρίς να τη ρωτήσουν!

maria neofotistou laiki enotita
milonas 728x90 1
728x110 1

Σε μία απίστευτη περιπέτεια μπήκε η Βολιώτισσα πολιτευτής της Λαϊκής Ενότητας Μαρία Νεοφώτιστου. Είδε το όνομά της ως υποψήφιας βουλευτή σε άλλο κόμμα από εκείνο που υποστηρίζει.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του το ΔΗΚΚΙ, το οποίο συνεργάζεται σε αυτές τις εκλογές με το ΕΠΑΜ του Δημήτρη Καζάκη, ενημέρωσε τους πολίτες οτι η Μαρία Νεοφώτιστου κατέρχεται ως υποψήφια με τον δικό τους συνδυασμό, χωρίς να έχουν πάρει καν την έγκρισή της.

Η αντίδραση της κ. Νεοφώτιστου ήταν άμεση και με δήλωσή της στο TheNewspaper.gr ξεκαθαρίζει οτι “δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από τη Λαϊκή Ενότητα. Παραμένω σε αυτόν τον χώρο και θα είμαι υποψήφια βουλευτής”.

Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας:

 

Η ΛΑΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ καταδικάζει τον ύποπτο και υποβολιμαίο τρόπο με τον οποίο επιχειρήθηκε να ενταχθεί η συντρόφισσα Μαρία Νεοφώτιστου -ερήμην της- σε μια μικρή ομάδα πρώην συντρόφων μας του ΔΗΚΚΙ που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τον δικό τους δρόμο.

Η Ν.Ε. ΛΑΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ δηλώνει ξεκάθαρα και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο πως η συντρόφισσα Μαρία Νεοφώτιστου παραμένει ενεργό μέλος της και δίνει τη μάχη των εκλογών της 7ης Ιούλη μέσα από τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

error: Content is protected !!