ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Χαρακόπουλος σε εντυπωσιακή εκδήλωση νέων: Οι νέοι ψηφίζουν Πολιτική Αλλαγή!

max6 xarakopoulos 1 780x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Εκατοντάδες νέες και νέοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, κατακλύζοντας το «Φρούριο», σε μια όμορφη βραδιά νέων, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν χαλαρά με τον πρώτο βουλευτή του νομού.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που αιφνιδιάστηκε από την αθρόα προσέλευση νέων, τους ευχαρίστησε για την μαζική τους παρουσία. Σε σύντομη τοποθέτησή του, περιδιαβαίνοντας τον χώρο με ασύρματο μικρόφωνο, υπογράμμισε ότι «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και η μαζική παρουσία σας, επιβεβαιώνουν ότι η νέοι θα σφραγίσουν τη μεγάλη Πολιτική Αλλαγή στις 7 Ιουλίου».

Ο Χαρακόπουλος σε εντυπωσιακή εκδήλωση νέων: Οι νέοι ψηφίζουν Πολιτική Αλλαγή!

Σημείωσε ότι «η γενιά της κρίσης είναι η πρώτη μεταπολεμικά που καλείτε να ζήσει με λιγότερα από τους γονείς της. Θυμάμαι στη μεγάλη πλατεία της Λάρισας τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να λέει ότι “η κοινωνική πολιτική με δανεικά υπονομεύει το μέλλον των επόμενων γενεών”. Τότε, κανείς δεν έδινε σημασία, αλλά κάποια στιγμή ήρθε η ώρα του λογαριασμού! Εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, που οι οικογένειες τους τα σπούδασαν με κόπο, αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας δουλειά. Την ίδια ώρα, χιλιάδες νέοι που είναι σε σχέση, δεν τολμούν να φύγουν από το πατρικό τους σπίτι και να κάνουν οικογένεια, είτε γιατί είναι άνεργοι, είτε γιατί υποαπασχολούνται με μισθούς-χαρτζιλίκι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται για λιγότερους φόρους και για επενδυτικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας».

Ο Χαρακόπουλος σε εντυπωσιακή εκδήλωση νέων: Οι νέοι ψηφίζουν Πολιτική Αλλαγή!

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι «αντίπαλός μας είναι η βεβαιότητα της νίκης της ΝΔ. Μην πούμε η ΝΔ κερδίζει σίγουρα και… προτιμήσουμε τη θάλασσα. Χρειαζόμαστε και την τελευταία ψήφο για το στοίχημα της αυτοδυναμίας».

Ο Χαρακόπουλος σε εντυπωσιακή εκδήλωση νέων: Οι νέοι ψηφίζουν Πολιτική Αλλαγή!

Ο Χαρακόπουλος σε εντυπωσιακή εκδήλωση νέων: Οι νέοι ψηφίζουν Πολιτική Αλλαγή!Ο Χαρακόπουλος σε εντυπωσιακή εκδήλωση νέων: Οι νέοι ψηφίζουν Πολιτική Αλλαγή!Ο Χαρακόπουλος σε εντυπωσιακή εκδήλωση νέων: Οι νέοι ψηφίζουν Πολιτική Αλλαγή!

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!