«Εμφύλιος» στο Λιμάνι – Εργαζόμενοι του ΟΛΒ εναντίον Συνδέσμου Λιμενεργατών

ΟΛΒ 1 1024x547
milonas 728x120

Πρώτα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου που κατηγόρησε για συκοφαντία τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο και τώρα ο Σύλλογος Εργαζομένων του Λιμανιού Βόλου, που κατηγορεί για πρακτικές δυσφήμισης τον πρόεδρο του Συνδέσμου Λιμενεργατών, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα στο λιμάνι και φαίνεται ότι ένας νέος “εμφύλιος πόλεμος” μόλις ξεκίνησε.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Λιμάνι αναφέρονται τα εξής:

Με αφορμή το έγγραφο που δόθηκε από τον Σύνδεσμο Λιμενεργατών Βόλου στον βουλευτή κ. Μπουκώρο σχετικά με την εργασία κατά τις ημέρες Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, αναφέρουμε τα εξής:

  • Ο κ. Θ. Κρητικός, πρόεδρος του Συνδέσμου Λιμενεργατών Βόλου, παρότι τυγχάνει και μέλος του Δ.Σ. της Ο.Λ.Β. Α.Ε., συνεχίζει τις πρακτικές δυσφήμισης του Οργανισμού Λιμένα Βόλου που ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα έτος. Διαδίδει ψευδώς ότι ο ΟΛΒ και κατ’ επέκτασή εμείς οι εργαζόμενοί του, οι οποίοι επίσης είμαστε άνθρωποι του λιμανιού, διώχνουμε δουλειές από το λιμάνι.
  • Φαίνεται ότι ο κ. Θ. Κρητικός ηθελημένα θέλει να διαστρεβλώνει τα γραφόμενα και να δίνει άλλη ερμηνεία στις λέξεις. Τον καλούμε να αναζητήσει την έννοια της λέξης «προγραμματισμός» πριν την χρησιμοποιεί με την έννοια που εκείνος νομίζει.
  • Συμφωνεί ο κ. Θ. Κρητικός ότι ο προγραμματισμός των εργασιών ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου που οι εργαζόμενοι δικαιούνται να λάβουν την καλοκαιρινή τους άδεια – εκτός και εάν αυτό κατά την γνώμη του είναι υπό συζήτηση – είναι προς όφελος τόσο του Ο.Λ.Β. όσο και των χρηστών; Σε ποια περίπτωση ο λιμένας θα εξυπηρετήσει τους χρήστες του χωρίς να τους επιβαρύνει με καθυστερήσεις: εάν υπάρχει ένας κοινός προγραμματισμός ή εάν διακόπτονται οι εργασίες δεδομένης της καλοκαιρινής περιόδου και του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει ο λιμένας;
  • Σε κάθε περίπτωση, τι εμποδίζει τον κ. Κρητικό πέρα από την διαρκή του επιθυμία να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τους εργαζόμενους της Ο.Λ.Β. Α.Ε., να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Β. Α.Ε., ως έχει κάθε δικαίωμα καθώς όπως προαναφέρθηκε τυγχάνει μέλος του, προκειμένου να συζητηθούν οι ενστάσεις του επί της επιστολής;

 

error: Content is protected !!