Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση δύο νέων κυκλικών κόμβων στον Βόλο

κομ
milonas 728x120

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης η χρηματοδότηση της κατασκευής δύο νέων κυκλικών κόμβων στην πόλη του Βόλου.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου αναφέρει:

“Μετά από επίμονες και μεθοδικές προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και την υποβολή μιας πλήρους πρότασης – φακέλλου εγκρίθηκε, από το υπουργείο Οικονομικών και Ανάπτυξης, η ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου της κατασκευής δύο ακόμη κυκλικών κόμβων στην πόλη του Βόλου, με προϋπολογισμό 1.850.000 ευρώ.

Πρόκειται για τον κόμβο που θα κατασκευαστεί στην συμβολή των οδών Αθηνών και Λαρίσης και γι’ αυτόν στη συμβολή της Πολυμέρη με τη Σταδίου, στην περιοχή της Γορίτσας.

Εξ άλλου εγκρίθηκε και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων χρηματοδότηση ύψους 502.820 ευρώ για την προμήθεια υλικών για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του Δήμου Βόλου. Το έργο αυτό αφορά το ΕΑΚ και είναι η πρώτη απάντηση σε εκείνους που επιχειρούσαν να υποβαθμίσουν τις επαφές του Δημάρχου, κ. Αχιλλέα Μπέου με τον υφυπουργό Αθλητισμού και να τις παρουσιάσουν σαν απλώς κοινωνικές και ποδοσφαιρικού χαρακτήρα.

Και τα καλύτερα έρχονται….”

error: Content is protected !!