Στη «Φτελιά» η Ζέττα Μακρή

FB IMG 1561101678727
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου η τ. Υφυπουργός Υγείας κ. Ζέττα Μακρή επισκέφτηκε τον γυναικείο συνεταιρισμό «Φτελιά». Οι κυρίες του εν λόγω συνεταιρισμού παράγουν σημαντικό έργο για την περιοχή μας και την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων. Η σημασία της «Φτελιάς» για την Μαγνησία αποδεικνύεται και από τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εξήρε το έργο του συνεταιρισμού σε πρόσφατη επίσκεψή του. Η υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. κ. Μακρή διατηρεί άψογες σχέσεις με τις γυναίκες του συνεταιρισμού ενώ στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί τους και είχε εξασφαλίσει ευνοϊκή φορολογική νομοθετική ρύθμιση αναγνωρίζοντας το έργο της «Φτελιάς». 

KENT728X100 1

Στη συνέχεια, η κ. Μακρή εκκλησιάστηκε στον Ι. Ν. Παναγίας Ελαιούσας  στο πλαίσιο των θρησκευτικών εκδηλώσεων του Ελαιουργικού συνεταιρισμού του  Πτελεού. Μετά τον εκκλησιασμό η τ. Υφυπουργός Υγείας μετέβη στη Σούρπη όπου συναντήθηκε με φίλους και συζήτησαν την πολιτική πραγματικότητα. Της εξέφρασαν την πίστη τους τόσο στην ίδια όσο και στον κ. Μητσοτάκη και τη διαβεβαίωσαν για τη στήριξή τους στο πρόσωπό της. 

Στο τέλος της ημέρας η κ. Μακρή διατηρώντας πάντα την επαγγελματική της ταυτότητα βρέθηκε ανάμεσα σε φίλους συναδέλφους του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου σε εκδήλωση που οργάνωσε ο σύλλογος, στον οποίο η κ. Μακρή έχει χρόνια ενεργή συμμετοχή και δράση.

error: Content is protected !!