“Το Φεστιβάλ Δράμας Ταξιδεύει…” στον Βόλο

ΦΔραμας Ταξιδευει cover

Ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα και το Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, συνδιοργανώνουν και παρουσιάζουν για ακόμη μια χρονιά (για 4η συνεχή χρονιά), τις βραβευμένες ταινίες από το διαγωνιστικό τμήμα του 41ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, την Τετάρτη 26 & την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, στο πλαίσιο των θερινών προβολών κινηματογράφου.

Κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο καταπράσινο χώρο πάρκο Ζάχου (υπαίθριος χώρος πρασίνου, εντός του Πολυχώρου, παράλληλα στην οδό Ζάχου). Οι προβολές των ταινιών μικρού μήκους έχουν συνολική διάρκεια 150 λεπτά περίπου.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ώρα έναρξης 21:30. 

Ελεύθερη είσοδος. 

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ξεκίνησε το 1978 ως πρωτοβουλία της Κινηματογραφικής Λέσχης της Δράμας. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Δράμας έχει καθιερωθεί ως ο χώρος ανάδειξης των κινηματογραφικών ταινιών μικρού μήκους, αποτελώντας ένα βασικό κομμάτι του πολιτισμού μας.

Εκτός από το Εθνικό Φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια διεξάγεται και το Διεθνές Φεστιβάλ, όπου διαγωνίζονται και παρουσιάζονται ταινίες κινηματογραφιστών απ’ όλο τον κόσμο. (http://www.dramafilmfestival.gr).

error: Content is protected !!