ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοιχτή επιστολή της Άννας Βαγενά για το θέμα της οδικής ασφάλειας

VAGENA

Ανοιχτή επιστολή για θέμα της οδικής ασφάλειας σε κυβέρνηση, εκpροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη διοίκηση της Τροχαίας έστειλε η βουλευτής του Σύρισα στη Λάρισα και εκ νέου υποψήφια κ. Άννα Βαγενά. Αναλυτικά:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου, συμμετέχοντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, μία από τις σημαντικότερες, κατά τη γνώμη μου, επιτροπές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθήσαμε να αναλάβουμε δράσεις και μέτρα για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Τον τελευταίο καιρό, περιοδεύοντας ως υποψήφια βουλευτής και κυκλοφορώντας στους κεντρικούς και επαρχιακούς δρόμους του νομού μας, έχω παρατηρήσει ότι παρά πολλές πινακίδες σήμανσης είναι καλυμμένες από δέντρα και πυκνή βλάστηση, γεγονός το οποίο μπορεί να προκαλέσει τροχαία ατυχήματα.

Απευθύνω, λοιπόν, έκκληση σε όλους τους φορείς, στην αρμοδιότητα των οποίων βρίσκεται το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νομού μας, να φροντίσουν άμεσα για το κλάδεμα αυτών των δέντρων, ώστε να είναι ορατές οι πινακίδες από τους οδηγούς.

Είμαι σίγουρη ότι όλοι θα δείξουν την απαραίτητη ευαισθησία, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις».

Αποδέκτες:

  • Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστος Σπίρτζης
  • Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός
  • Δήμαρχοι Νομού Λάρισας, κ. Αντώνης Γκουντάρας, κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος, κ. Απόστολος Καλογιάννης, κ. Κωνσταντίνος Κολλάτος, κ. Αριστομένης Καραχάλιος, κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, κ. Νικόλαος Ευαγγέλου
  • Διοικητής Τροχαίας Λάρισας, κ. Σεραφείμ Καφετζής

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!