Χαρακόπουλος στον Τύρναβο: Ώρα για πολιτική αλλαγή με αυτοδυναμία ΝΔ!

5 xarakopoulos tyrnavos
milonas 728x90 1
728x110 1

«Το στοίχημα για τη ΝΔ είναι η αυτοδυναμία, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη νάρκη της απλής αναλογικής που ψήφισε η απερχόμενη κυβέρνηση. Αλλιώς, η χώρα θα μπει σε μια περιπέτεια ασταθών κυβερνήσεων και αβεβαιότητας. Γι’ αυτό ζητούμε ισχυρή εντολή διακυβέρνησης.Οιπολίτες προσβλέπουν πλέον στηνπολιτική αλλαγή.Δέσμευσή μας είναι η μείωσηφόρων, η δημιουργία πολλών καικαλά αμειβομένων θέσεωναπασχόλησης, καιη εμπέδωση του αισθήματοςασφάλεια σε πόλεις και χωριά».Τα παραπάνω τόνισε οτομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλοςστο κατάμεστο «Πανελλήνιο» στον Τύρναβο.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους αγρότες και κτηνοτρόφους του Τυρνάβου, που αντιμετωπίζουν, οι μεν τις συνέπειες του ρωσικού εμπάργκο στις τιμές των οπωροφόρων, οι δε την κατάρρευση των τιμών πρόβειου γάλακτος, λόγω τωνελληνοποιήσεωνγάλακτος και φέτας. Για το θέμα αυτό, μάλιστα, επικαλούμενος τη συνεργασία που είχε ως υπουργός με τονπρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων ΓιάννηΓκουρομπίνοκαι τον τότε τεχνικό της σύμβουλο καινυν δήμαρχο Τυρνάβου ΓιάννηΚόκουραυπενθύμισε ότι όσο ήταν στην κυβέρνηση η τιμή παρέμενε σταθερά άνω του ενός ευρώ το κιλό.

Χωρίς δουλείες σε συμφέροντα!

Ο Θεσσαλός πολιτικός ολοκλήρωσε την μακρά και από στήθους ομιλία του καταχειροκροτούμενος, τονίζοντας ότι «μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια γιατί πολιτεύομαι με βάση τη συνείδησή μου ως εκπρόσωπός σας, ως εκπρόσωπος των ανθρώπων της βιοπάλης αλλά και της διανόησης. Δεν έκανα εκπτώσεις στις κοινές αρχές και αξίες που μοιράζομαι με όλες και όλους εσάς που με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Ζητώ, λοιπόν, την ανανέωση της εντολής στο πρόσωπό μου για να συνεχίσω να είμαι η δική σας φωνή στη Βουλή και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Μια φωνή χωρίς δουλείες σε συμφέροντα! Θέλω να ξέρετε ότι έχοντας απόλυτη συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης που μου αναλογεί ως βουλευτή, προσπαθώ να είμαι πάντα στο ύψος των περιστάσεωναντάξιος της τιμής να σας εκπροσωπώ!».

Χαρακόπουλος στον Τύρναβο: Ώρα για πολιτική αλλαγή με αυτοδυναμία ΝΔ!

Τον ΜάξιμοΧαρακόπουλοπροσφώνησε οπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου Ανδρέας Γιαννόπουλος, ενώ παραβρέθηκανδημοτικοί και περιφερειακοίσύμβουλοι, οπρόεδροςτου ΚΤΕΛ ΒασίληςΜανδηλάς, ο αντιπρόεδρος του Οινοποιείου Αποστόλης Ευαγγελόπουλοςκαι πλήθος κόσμου.

Χαρακόπουλος στον Τύρναβο: Ώρα για πολιτική αλλαγή με αυτοδυναμία ΝΔ!Χαρακόπουλος στον Τύρναβο: Ώρα για πολιτική αλλαγή με αυτοδυναμία ΝΔ!Χαρακόπουλος στον Τύρναβο: Ώρα για πολιτική αλλαγή με αυτοδυναμία ΝΔ!Χαρακόπουλος στον Τύρναβο: Ώρα για πολιτική αλλαγή με αυτοδυναμία ΝΔ!

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!