ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτός είναι ο Φώτης Χατζηδημητρίου που διεκδικεί την ψήφο μας στις εκλογές με το ΚΙΝΑΛ

fotis xatzidimitriou

Ο Φώτης Χατζηδημητρίου γεννήθηκε στον Μαυρόλοφο Αλμυρού. Τελείωσε το Λύκειο Δάφνης στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου La Sapienza di Roma. Ειδικεύτηκε στη Βιοπαθολογία στα Γ.Π.Ν. Λάρισας, στο αντικαρκινικό Μεταξά, στο Νοσ. Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και στο Κ.Υ. Αλμυρού.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Εργάζεται ως Ιδιώτης γιατρός από το 1997 στον Αλμυρό.

Είναι παντρεμένος εδώ και 29 χρόνια με την καθηγήτρια Γαλλικών Δέσποινα Κομιώτη από την Ευξεινούπολη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, φοιτητές σήμερα, τον Γιάννη και την Ξανθή-Χριστίνα. Κατοικεί μόνιμα στο Στούπι Νέας Αγχιάλου.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού την περίοδο 1998-2014, και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη από το 2011 έως και το 2014. Κατά την θητεία του στα Αυτοδιοικητικά διετέλεσε: Πρόεδρος πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, Πρόεδρος Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αλμυρού, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεταναστών.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Φιλαρχαίου Εταιρείας Αλμυρού για θέματα τοπικής ιστορίας και αρχαιολογίας, γραμματέας για 17 χρόνια της Α.Μ.Ε. Δήμητρας Ευξεινούπολης, Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών γιατρών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Επιστημονικός Σύμβουλος στην Andromed labs.

Τα τελευταία τρία χρόνια (2016-2019) ασχολείται με τη Μεσοθεραπεία και αισθητική ιατρική στα κέντρα scuola Italiana di Mesotherapy, Aesthetic surgeons Greece και Apalis Βiomedical.

error: Content is protected !!