ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστολή Νικόλα Δεληγεώργη στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή το «κόψιμο» Αντωνοπούλου – Κοκκίνη

DELIGIORGIS
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Δεληγεώργη Νικόλας Δεληγεώργης, με την οποία υπερασπίζεται τους πολιτευτές του κόμματος Σάκη Κοκκίνη και Έλενα Αντωνοπούλου, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

KEN 2

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Προς : Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κο Κυριάκο Μητσοτάκη

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Βόλου Ελένη Αντωνοπούλου, Αθανάσιος Κοκκίνης, στις εκλογές Προέδρου της Ν.Δ. ήσαν φανατικοί υποστηρικταί της αδερφής σου Ντόρας και μετά εσένα, αυτό το γνωρίζει η Ντόρα.

Αυτά τα αξιόλογα άτομα με πολυετή προσφορά στη Ν.Δ. με επιθυμία των κουμπάρων σου τα καρατόμησες. Μην εκμεταλλεύεσαι την μεγάλη πτώση του Τσίπρα.

Όταν απευθύνθηκε η Αντωνοπούλου στην Ντόρα της είπε “δεν με ακούει, δεν με υπολογίζει”. Κάνεις μεγάλο λάθος να μην υπολογίζεις την Ντόρα. Εσύ βρήκες στρωμένο τραπέζι στην Ν.Δ. από την Ντόρα.

Ο πατέρας σου Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν Πρωθυπουργός τα χρόνια 1990-1993, μετά από 30 χρόνια ποιος θα θυμόταν την οικογένεια Μητσοτάκη; Η Ντόρα συνέχισε την πολιτική παράδοση της οικογενείας σου ως Δήμαρχος, Βουλευτής, Υπουργός και διεκδικητής της Προεδρίας της Ν.Δ.

Και εσύ αντί να αγκαλιάσεις αυτούς που στήριζαν 30 χρόνια την οικογένειά σου, ήλθες να τους διαγράψεις και να βάλεις τους χαμηλής απήχησης κουμπάρους σου μήπως μπορέσουν να βγούν βουλευταί.

Αυτά συμβαίνουν για πρώτη φορά στη Ν.Δ. Εμείς θα αντιδράσουμε, θα τους κάψουμε. Θα τα πούμε μετά τις εκλογές. Εύχομαι μεγάλη επιτυχία της Ν.Δ.

                                                                                                         Σε χαιρετώ,

                                                                                                         Νικόλας  Δεληγεώργης                        

error: Content is protected !!