Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στο Καπακλί

kapakli
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με δεκάδες κατοίκους της εργατοσυνοικίας των Αγίων Αναργύρων μίλησαν και συζήτησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Μαγνησία Γιώργος Ρούσας, Δημήτρης Τζουμάκης και Θόδωρας Τσαλούχας, κατά την διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησαν στην περιοχή.

KENT728X100 1

Μίλησαν με επαγγελματίες, εργαζόμενους, νέους οι οποίοι μετέφεραν στους υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ το ζοφερό κλίμα της καθημερινότητας το οποίο βιώνουν ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που εφάρμοσαν από κοινού οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Όπως σημείωσαν οι υποψήφιοι βουλευτές, την επόμενη ημέρα των εκλογών ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το αντιλαϊκό τους έργο. ‘Έτσι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι εάν στις 8 Ιούλη θα είναι δυνατό το ΚΚΕ για να υπάρχει μια ισχυρή εργατική αντιπολίτευση μέσα και έξω από τη Βουλή. Τόνισαν ακόμη ότι μόνο τα τελευταία 20 χρόνια, είτε σε συνθήκες καπιταλιστικής ανάπτυξης είτε σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης, έχουμε πείρα από τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις, κεντροαριστερές και κεντροδεξιές, μονοκομματικές ή συνεργασίας, με κορύφωση την τελευταία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ. Όλες τους, όπως πρόσθεσαν, ήταν κυβερνήσεις αντιλαϊκές, κυβερνήσεις που αφαιρούσαν συνεχώς από τους πολλούς για να δίνουν στους λίγους. Κυβερνήσεις που άνοιγαν συνεχώς το δρόμο στους ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, που άνοιξαν τον δρόμο για να φουντώσει η ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Κυβερνήσεις που άνοιγαν το δρόμο για τις επόμενες, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το αντιλαϊκό τους έργο όπως ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε το δρόμο για την εκλογική ανάκαμψη της ΝΔ. Υπογράμμισαν την ανάγκη της ενίσχυσης του ΚΚΕ, αφού  απέναντι στον μνημονιακό οδοστρωτήρα μόνο το ΚΚΕ μπορεί να στηρίξει το λαό μέσα και έξω από τη Βουλή για μισθούς, συντάξεις για Συμβάσεις Εργασίας, για Υγεία και Παιδεία.

error: Content is protected !!