Μαρία Γαλλιού: Η ανάπτυξη του νομού Λάρισας προϋποθέτει ανάπτυξη των παραλίων του

Γαλλιού Αγιά1 750x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Περιοδεία στην Αγιά πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κα Μαρία Γαλλιού, η οποία αφού συνομίλησε με κατοίκους της Αγιάς, κατόπιν συναντήθηκε με το Σύλλογο Καταστηματαρχών ν. Λάρισας και τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις η κα Γαλλιού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο δρόμος της ανάπτυξης για το νομό της Λάρισας περνάει μέσα και από την ανάπτυξη των παραλίων της. Οι καταστηματάρχες του νομού μου έθεσαν μια σειρά θεμάτων αρκετά σοβαρά για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής.

Η ολοκλήρωση των ΓΠΣ για τους παραλιακούς οικισμούς, η αλλαγή χρήσης γης σε μεικτό σύστημα, η εξέλιξη των λιμενικών υποδομών και η αναγκαιότητα να κατασκευαστεί επιτέλους ένας κόμβος στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος του Πυργετού είναι μόνο κάποια από αυτά.

Πλέον εν έτη 2019 δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Οφείλουμε όλοι, από όποιο μετερίζι κι αν έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε στο νομό και στους πολίτες, να δώσουμε άμεσες λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Ανάπτυξη μόνο με λόγια δεν μπορεί να γίνει.

Δείτε φωτογραφίες:

Μαρία Γαλλιού: Η ανάπτυξη του νομού Λάρισας προϋποθέτει ανάπτυξη των παραλίων τουΜαρία Γαλλιού: Η ανάπτυξη του νομού Λάρισας προϋποθέτει ανάπτυξη των παραλίων τουΜαρία Γαλλιού: Η ανάπτυξη του νομού Λάρισας προϋποθέτει ανάπτυξη των παραλίων τουΜαρία Γαλλιού: Η ανάπτυξη του νομού Λάρισας προϋποθέτει ανάπτυξη των παραλίων του

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!