ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Αρχιτεκτονική στην προπαγάνδα !!!                                           

αγραφ 1024x480
banner
milonas 728x90 1

 

του Άγγελου Αγραφιώτη

Θρασύτατη η πιο κάτω χορηγούμενη καταχώρηση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στο Face book

ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Δε μείναμε στα λόγια και προχωρήσαμε με έργα μέσα σε δύσκολες συνθήκες για την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών υγείας για όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις!
Με αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του Νοσοκομείου και των δομών υγείας σε όλη τη Μαγνησία!
Με τη δημιουργία των τοπικών ομάδων υγείας σε Αγριά, Νέα Αγχίαλο και Βόλο και τη πρόσληψη νέων επιστημόνων. Δε κάνουμε πίσω για την υγεία! #ΤώραΣΥΡΙΖΑ

και σίγουρα η ανάρτηση αυτή,  απευθύνεται σε ανθρώπους με αμνησία ή σε βαθιά κομματικούς εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Με μια βόλτα στα κέντρα υγείας της Μαγνησίας διαπιστώνει κανείς την εγκατάλειψη… Διαπιστώνει κανείς,  ότι η υγεία των πολιτών έχει αφεθεί στην τύχη της,  με το κράτος να απουσιάζει. 

Δημοσιεύματα στην πάροδο της 5ετίας διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ,  αποδεικνύουν την τραγικότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η υγεία των Ελλήνων πολιτών στην περιοχή μας. 

 

Το κέντρο υγείας Σκιάθου έχει ΕΝΑ και μόνο οδηγό δίχως διασώστη και οι ασθενείς αναγκάζονται να πάρουν τον ορό στο χέρι, να ανέβουν στο καράβι και να  έρθουν στο Βόλο από τη Σκιάθο. https://www.securnews.gr/magnisia/item/129533-apokleistiko-skiathos-2019-asthenis-pire-ton-oro-sta-xeria-kai-anevike-sto-karavi.html

 

Διακομιδή από το κέντρο υγείας Αργαλαστής πραγματοποιήθηκε με ταξί, επειδή δεν υπήρχε πλήρωμα ασθενοφόρου και στη συνέχεια ο τραυματισμένος άνθρωπος πήγε μόνος του στη Λάρισα,  επειδή το Αχιλλοπούλειο δεν είχε οφθαλμίατρο.
Στο κέντρο υγείας Αργαλαστής οι εργαζόμενοι  έχουν τοποθετήσει κουμπαρά,  για να μπορούν να αγοράσουν υγειονομικά υλικά. https://www.securnews.gr/magnisia/item/88713-gia-mia-ygeia-prosvasimi-se-olous.html

 

Τα κέντρα Υγείας Ζαγοράς, Αργαλαστής, Βελεστίνου, Σκοπέλου είναι χωρίς μικροβιολογικές εξετάσεις https://www.securnews.gr/magnisia/item/68418-kentra-ygeias-xoris-mikroviologikes-eksetaseis-se-zagora-argalasti-velestino-skopelo.html

Και έχουν το θράσος σήμερα, έπειτα από 5 χρόνια που κυβερνούν τη χώρα, να αναφέρονται στις ανακοινώσεις τους, σε… αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των δομών υγείας σε όλη τη Μαγνησία και να ζητούν την ψήφο μας.

 

Ευτυχώς που έχουμε αντιληφθεί το σημείο που μας έχουν φτάσει οι ιδεοληψίες τους και στις 7 Ιούλη ο λαός θα τους στείλει στην αντιπολίτευση.

 

Φτάνουν 5 χρόνια επικοινωνιακής διαχείρισης των προβλημάτων της Μαγνησίας και της χώρας ολόκληρης,  δίχως πραγματική αντιμετώπιση.

 

Και όπως λέει πάντα και ο αρχηγός τους Αλέξης Τσίπρας… Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

pastedGraphic_1.png

Του Άγγελου Αγραφιώτη
Συμβούλου Διαχείρισης Κρίσεων
www.ak-riskmanagment.gr

error: Content is protected !!