ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αλέξης Τσίπρας από τον Βόλο: Κάναμε λάθη αλλά βγάλαμε την πατρίδα σε ξέφωτο [εικόνες]

65285247 202305507352873 3693094695379927040 n
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αισιόδοξος για τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας από την ομιλία του στην παραλία του Βόλου, η οποία χαρακτηρίστηκε από ικανοποιητική συμμετοχή. Ο Πρωθυπουργός τόνισε οτι οι πολίτες ξέρουν πως να ψηφίσουν για τη ζωή τους.

KEN 2

Ο κ. Τσίπρας λέγοντας οτι πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της Αριστεράς και της προοδευτικής παράταξης στη Μαγνησία μεταξύ άλλων ανέφερε: “Δίνουμε μια μάχη για το αύριο, για την Ελλάδα, που της αξίζει να έχει ένα καλύτερο μέλλον. Δε μας αξίζει να περάσουμε ξανά την ίδια δοκιμασία που ζήσαμε πριν το 2014. Τότε που ο καθένας πάλευε να επιβιώσει.

Την επόμενη Κυριακή δε βάζουμε το κόμμα της προτίμησής μας πάνω απ’ όλα. Απευθύνω κάλεσμα σε όλους. Βάζουμε πάνω απ’ όλα τη δική μας τη ζωή. Πρώτα ο άνθρωπος, πρώτα η Ελλάδα. Αν σκεφτούμε έτσι, η ανατροπή είναι βέβαιη. Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από την κατάσταση που ήταν. Βγάλαμε τη θηλιά από το λαιμό της χώρας. Σας καλώ να θυμηθείτε όλοι μαζί και να αναλογιστούν όσοι μας ακούνε, η ιστορία της χώρας δεν ξεκίνησε το Γενάρη του 2015. Πως βρέθηεκ αυτή η χώρα στο χείλος του γκρεμού; Μία χώρα βυθισμένη στα ελλείμματα και στα χρέη. ”

Δείτε εικόνες:

 

error: Content is protected !!