Χ. Μπουκώρος: «Η Μαγνησία πρέπει να παίξει κομβικό ρόλο στην αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας»

PROMYRI
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

 

Μεγάλη περιοδεία στην περιοχή του Νοτίου Πηλίου πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Χρήστος Μπουκώρος. Ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος περιόδευσε στο Προμύρι, τον Λαύκο, τη Μηλίνα και την Αργαλαστή, όπου συναντήθηκε με εκατοντάδες κατοίκους και συζήτησε μαζί τους το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης που διαθέτει η Μαγνησία.

KENT728X100 1

Ο Χρ. Μπουκώρος αναφέρθηκε στην πολιτική ανάπτυξης που θα εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία, όπως αυτή παρουσιάστηκε μέσα από τους 16 άξονες του προγράμματος που ανακοινώθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας πως η Μαγνησία πρέπει και της αξίζει να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη νέα πορεία της Ελλάδας. «Τις Νηές, τον Αλατά, το αεροδρόμιο και το Πήλιο, πρέπει να τα δούμε ως ένα σύστημα τουριστικής αντίληψης υψηλού επιπέδου», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι ο συνδυασμός του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα -μαζί με την προσέλκυση επενδύσεων και την αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών- μπορεί να αποτελέσει το υπόβαθρο για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Ο βουλευτής συμμετείχε, επίσης, στη θρησκευτική πανήγυρη στην Αργαλαστή για την γιορτή των Αγίων Αποστόλων.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, ο κ. Μπουκώρος επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Αλμυρού, όπου συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές, ενόψει και της προεκλογικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού την ερχόμενη Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ.

error: Content is protected !!