ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προσπάθειες υπονόμευσης της αποψινής συγκέντρωσης του Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

tsipras bima omilias staurwmena xeria
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Προσπάθειες υπονόμευσης της αποψινής συγκέντρωσης του Αλέξη Τσίπρα στην παραλία του Βόλου, καταγγέλει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με ανακοίνωσή της, στην οποία επιτίθεται στο ΚΚΕ και αναφέρει:

KEN 1

Το ΚΚΕ μπροστά στην διαπίστωση της μείωσης  της επιρροής του στον Νομό Μαγνησίας και γενικότερα, επιχειρεί να σαμποτάρει την σημερινή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία  με ομιλητή τον Πρωθυπουργό, σύντροφο Αλέξη Τσίπρα.

Χτες εξέδωσε ψευδέστατη ανακοίνωση ότι δήθεν, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατέβασαν τις αφίσες του .

Δεν έχουμε καμία σχέση με τέτοιου είδους πρακτικές  και δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να προκαλέσουμε ζημιά στο ΚΚΕ. Εξ άλλου αυτό, το κάνει με επιτυχία από μόνο του.

Η ανακοίνωση ήταν άλλοθι για να επιτεθεί με μανία στις αφίσες που πρόβαλαν την ομιλία του πρωθυπουργού. Στην θέση τους τοποθέτησε δικές του αφίσες, για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για το στόχο του να σαμποτάρει την εκδήλωση.

Δεν ξέρουμε αν μετείχε μαζί με άλλους και στην διασπορά φημών περί αναβολής της συγκέντρωσης.

Σε κάθε περίπτωση, είναι βέβαιο ότι θα καταβάλλει το πολιτικό τίμημα των αθλιοτήτων του.

Οσον αφορά εμάς, δεν έχουμε πρόθεση να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί του, ούτε φυσικά να το ακολουθήσουμε στον θλιβερό του κατήφορο.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Μαγνησίας να πάρουν μέρος μαζικά στην αποψινή συγκέντρωση ανατροπής και νίκης που θα γίνει στις 8.30 μμ στην παραλία, (μπροστά στο κτίριο Παπαστράτου) με ομιλητή τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

error: Content is protected !!