Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάρτυρας κατηγορίας της ΔΕΥΑΜΒ εναντίον Λημνιού

stelios
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κουτσιφελη όρισε ως μάρτυρα κατηγορίας η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Στέλιου Λημνιου, μέλους της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου και της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μσγνησιας , επειδή κατειγγηλε δημόσια ότι οι γεωτρήσεις που υδροδοτουν το Βόλο δεν έχουν άδεια χρήσης νερού.

KENT728X100 1
Όπως μάλιστα δηλώνει ρητά, σε περίπτωση ποινικής καταδίκης του Στέλιου Λημνιου, η ΔΕΥΑΜΒ θα διεκδικήσει σε άλλο δικσστηριο χρηματική αποζημίωση για τη βλαβη
που της προκάλεσαν οι δηλώσεις του.
Ο ίδιος καταγγέλλει την δίωξη ως προσπάθεια της παράταξης του Δημάρχου Βόλου “να τρομοκρατήσει και να εξοντώσει τους πολίτες που πρωτοστατούν στους αγώνες για την προστασία του περιβαλλοντος.Απευθυνει δημόσια ερώτημα στον ΣΥΡΙΖΑ αν υιοθετεί αυτή την τακτική και αν εγκρίνει την συμπόρευση του υπ. βουλευτή του με τις μεθοδεύσεις του εκλεγμένου δημάρχου.  Είναι ευκαιρία για τον κο Τσίπρα να τοποθετηθεί για το θέμα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος όπως και για τα χτύπηματα που μεθοδευμενα επιχειρουνται σε βάρος των ενεργών πολιτών.
Όσο για την προθυμία του κου Κουτσιφελη να εξυπηρετήσει τέτοιους αντιλαϊκους σχεδιασμούς δεν με εκπλήσσει. Με γεμίζει θλίψη όμως μια ακόμη επιλογή του ατόμου αλλά και του κόμματος του που έρχεται σε αντίθεση με τις διακηρύξεις του.”
error: Content is protected !!