“Θα σας εξαφανίσωμεν”

larisa kkem l
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το άρθρο “Θα σας εξαφανίσωμεν” αναδημοσιεύθηκε από το ONLARISSA.GR ενημέρωση, ειδήσεις, νέα για Λάρισα. Θεσσαλία, Κόσμο, Αθλητισμό.

KEN 1

Η Ξάφα ξερνάει ταξικό μίσος αφού οι εργαζόμενοι, αυτοί που τους έκοψαν τους μισθούς και μετά τους ξανάκοψαν και τους είπαν “θα δουλεύεις ημιαπασχόληση ή εκ περιτροπής, κι αν δεν τα βγάζεις πέρα  να κάνεις κι άλλες δυο δουλειές” και ” χαμόγελα που παίρνεις 300, είναι τα νόμιμα, άλλοι παίρνουν 0″ και “δεν πειράζει που είσαι απλήρωτος, δόξα τω θεώ, έχεις δουλειά” και “να δουλεύετε 7 στα 7, 12 ώρες τη μέρα και ξεπεράστε τα ξεπερασμένα… δικαιώματα”, “υπογράψτε και μια δήλωση φρονημάτων” είναι ο τζίτζικας, ο βολεψάκιας και τεμπέλης, που πριν πεθάνει από πρέζα στον πεδίον του Άρεως, ξεζουμίζει το υπεύθυνο και εργατικό και τίμιο αφεντικό του, τον μέρμηγκα.

Ο πρύτανης του ΠΑΠΕΙ αποκαλεί τους συνταξιούχους άεργους γιατί τους πληρώνουν οι εργαζόμενοι (;) και είναι βάρος ενώ θα μπορούσαν να δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν.

Ο Μητσοτάκης πηγαίνει στη Χαλκιδική που πνίγεται στα δηλητήρια του χρυσού τους να υποσχεθεί περισσότερα δηλητήρια.

Οι φασίστες τραμπουκίζουν αγωνιστές και σκίζουν υλικά που μιλούν για την ελπίδα του λαού να κερδίσει τη ζωή του μέσα από αγώνες. Απειλούν δημόσια και έχουν χώρο.

Η ΝΔ ετοιμάζεται για τον οδοστρωτήρα των δικαιωμάτων μας. Δε διανοείται έναν κόσμο χωρίς ανισότητες κι εκμετάλλευση. (Κάποιοι γεννήθηκαν στο Περιστέρι, θα ονειρευτούν κιόλας;). Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει κι άλλη ανάπτυξη …για το κεφάλαιο. Σκέφτεται και τη γυναίκα αλλά…  κατά λάθος νομιμοποίησε τις απολύσεις εγκύων. Θα μονιμοποιήσει και εκπαιδευτικούς αλλά χρειάζονται προϋπηρεσία ή προσόντα ή κι άλλη προϋπηρεσία κι άλλα προσόντα. Να σιγουρευτούν οι εργαζόμενοι ότι ποτέ δε είναι αρκετοί για να ‘χουν δουλειά.

Στήνουν βάσεις του  ΝΑΤΟ και γεωτρύπανα για την ειρήνη και τη συνεργασία των λαών, όχι για να μας σύρουν στα πολεμικά τους σχέδια.

Ο Ζακ, η αποκλειστική, οι πρόσφυγες, τα δεκάδες θανατηφόρα εργατικά ατυχήματα δεν αφορούν ανθρώπινες ζωές, είναι ‘’παράνομοι’’ και δε μας ετοιμάζουν για να κάνουμε συνείδησή μας τη φρίκη, είναι καθάρισμα του τόπου. Ονειρεύονται ξερονήσια και ‘’Κούνεβες’’ στην υπηρεσία τους.

Οι αφίσες μας μολύνουν το περιβάλλον και θα κατέβουν άμεσα, οι αφίσες των σκυλομάγαζων και των φασιστών είναι από γιασεμί και μετατρέπονται σε λίπασμα.

Η ψήφος για την ανατροπή της επίθεσης είναι χαμένη, αυτή της ισχυρής εντολής στην επίθεση είναι ό,τι πρέπει για να είμαστε συνένοχοι.

Οι ιδέες μας είναι παρωχημένες. Το μέλλον μας είναι η υποταγή.

Το κόκκινο τους κάνει… ταύρους γιατί είναι η ελπίδα των λαών!

Να μη χαριστούμε και να μην τους τη χαρίσουμε!

Αγγελική Χατζή- Μιχάλης Κανάκης

Υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΚΕ(μ-λ)

Εκλογική Περιφέρειας Λάρισας

Το άρθρο “Θα σας εξαφανίσωμεν” αναδημοσιεύθηκε από το ONLARISSA.GR ενημέρωση, ειδήσεις, νέα για Λάρισα. Θεσσαλία, Κόσμο, Αθλητισμό.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!