Σε χωριά του νομού περιόδευσαν υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

kileler 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε πεδινές αλλά και ορεινές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας περιόδευσαν την Κυριακή 30 Ιουνίου – μία εβδομάδα πριν τις κρίσιμες για τον τόπο εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου – οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ειδικότερα, η υποψήφια βουλευτής, Άννα Βαγενά βρέθηκε την Κυριακή στα Αμπελάκια.

Ο υποψήφιος βουλευτής, Δημήτρης Γελαλής, επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής την γενέτειρά του, Βερδικούσια και το βράδυ περιόδευσε με την συνυποψήφιά του, Χρυσούλα Χρήστου, στους Αγίους Αναργύρους.

Ο υποψήφιος βουλευτής, Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε περιοδεία στα χωριά Κιλελέρ και Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

Τις συζητήσεις μονοπώλησε το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου και την ανάγκη που υπάρχει για συσπείρωση γύρω από το πρόγραμμα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με κύριο στόχο τη δημιουργία προοδευτικού μετώπου αντιμετώπισης της δεξιάς παλινόρθωσης.

Το βράδυ ο κ. Παπαδόπουλος επισκέφτηκε τους Γόννους.

Η υποψήφια βουλευτής, Ρούλα Σουρλαντζή βρέθηκε στον Τύρναβο, όπου επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του κόμματος και συναντήθηκε

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!