ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Έσπασε ταμεία» ο Μουτσινάς στον Βόλο – Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια της παράστασης

diekopi aifnidiws i parastasi berberitsa tou moutsina.w hr

Έξι ημέρες πριν την πραγματοποίηση της παράστασης “Βερβερίτσα” με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού, στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν!

KEN 728X100

Το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου “Μελίνα Μερκούρη” στις 4 Ιουλίου θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες πουλήθηκαν εισιτήρια ακόμα και στα σκαλάκια των διαζωμάτων.

Η τεράστια εμπορική επιτυχία του Νίκου Μουτσινά συνεχίζεται αυτό το καλοκαίρι με περιοδεία σε όλοκληρη τη χώρα.

Λίγα λόγια για το έργο

“Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομοκρατικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και τη γυναίκα του Άννα- Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).

Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), που ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή και την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή !
Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;”

error: Content is protected !!