ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ολοκληρώθηκε η χρονιά για τους παίδες Μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου»

ΦΩΤΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΥΤΑΣ ΠΑΠΑΘ
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για την παιδική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου, ενώ κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα έδωσαν και σειρά φιλικών αγώνων. Συγκεκριμένα οι «μικροί» του Ολυμπιακού Βόλου, καθοδηγούμενοι από την τεχνική ηγεσία αποτελούμενη από την προπονήτρια Ιωάννα Ράμμου και την τεχνική σύμβουλο Ελένη Παπαθανασίου, ταξίδεψαν στα Τρίκαλα, όπου αντιμετώπισαν το Fountas.B.C, ενώ έπαιξαν επίσης με τις παιδικές ομάδες του Ολυμπιονίκη, της Ανάληψης και του Αιολικού Βόλου.

Οι υπεύθυνοι της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ευχαριστούν τους προπονητές Γιώργο Φούντα, Αντώνη Μυριτζή, Στέφανο Τύμπα και Αντώνη Σαμαρά για την άψογη συνεργασία τους, που είχε ως στόχο την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των νεαρών αθλητών.

KENT728X100

Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε όλα τα παιδιά δόθηκε πρόγραμμα συντήρησης, καθώς και δώρο από ένα t-shirt.

Το Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου εύχεται καλό καλοκαίρι σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου.

error: Content is protected !!