Αθηνά Σιαφαρίκα: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη η στήριξη της υπαίθρου

Siafarika F4 Periodeia se Ossa 780x405
milonas 728x120

“Το αίτημα για στήριξη και ενδυνάμωση του αγροτικού κόσμου είναι καθολικό. Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρο: ο πρωτογενής τομέας, οι καλλιέργειες και οι φάρμες μας, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας είναι η στέρεη βάση για την ανάπτυξη της χώρας. Θα είμαι η “φωνή” σας, υπερασπιζόμενη τις διεκδικήσεις σας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων”, σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Η δυναμική και δραστήρια δικηγόρος επισκέφθηκε τα χωριά Ελάτεια, Όσσα, Συκούριο και Μακρυχώρι και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με κατοίκους και παραγωγούς της περιοχής, που την υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη. “Οι σπουδές και το επάγγελμά μου είναι τα μόνα με τα οποία πορεύομαι. Δεν προέρχομαι από πολιτικό ή επιχειρηματικό «τζάκι». Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι δεν έχω εξαρτήσεις από συμφέροντα ούτε άλλου είδους “βαρίδια”. Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά για ό,τι έχω κατακτήσει στη ζωή μου. Και αυτό είναι η προσωπική μου δέσμευση και για τους ανθρώπους της υπαίθρου: να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά διεκδικώντας τα δίκαια συμφέροντα των συμπολιτών μου, εφόσον κληθώ να τους εκπροσωπήσω”, τόνισε η κ. Σιαφαρίκα.

Αθηνά Σιαφαρίκα: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη η στήριξη της υπαίθρουΑθηνά Σιαφαρίκα: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη η στήριξη της υπαίθρουΑθηνά Σιαφαρίκα: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη η στήριξη της υπαίθρου

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!