Η αγκαλιά του Κυριάκου στην Έλενα Ράπτη

kyriakos mitsotakis elena rapti
milonas 728x120

Πρώτη φορά μετά την κατάρτιση του βουλευτικού ψηφοδελτίου που την άφησε εκτός, συναντήθηκε η Έλενα Ράπτη με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το κλίμα ανάμεσά τους ήταν ιδιαίτερα ζεστό, ενώ η κ. Ράπτη τον συνόδευσε τόσο στην ομιλία του στον Αλμυρό, όσο και στον Βόλο.

Σε ανάρτησή της λίγο αργότερα η κ. Ράπτη έγραψε:

Ικανός, ειλικρινής, καίριος, σύγχρονος, ανεπιτήδευτα προσηνής, με μεστό πολιτικό λόγο, προγραμματικές θέσεις ουσίας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και μεγάλη θέληση να τα αλλάξει όλα!
Αυτός ειναι ο Πρόεδρος της καρδιάς μας, τον οποίο αθρόως υποδεχτήκαμε σημερα στη Μαγνησία και τον παρακολούθησαμε, τόσο από τον Αλμυρό όσο και από το Βόλο, να μιλά με όλους, για ολα:
Για την ανάγκη ύπαρξης μιας σταθερής κυβέρνησης ισχυρής πλειοψηφίας, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης, που θα σκύψει με αποφασιστικότητα και εργατικότητα, πάνω στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών.
Για την ανάγκη άμεσης αποκατάσταση του κύρους της χώρας στο εξωτερικό.
Για την αναγκαιότητα απελευθερώσης των υγιών δυνάμεων της ελληνικής δημιουργικότητας, ώστε να γίνουν επενδύσεις και να στηριχθεί έτσι ο κόσμος της εργασίας.
Για την αναστροφή του brain drain σε brain gain.
Για την ανάγκη-τέλος- μιας ισχυροποιητικής εντολης που θα του επιτρέψει, την επόμενη μέρα, να διαπραγματεύεται αταλάντευτα, με προσήλωση και αποφασιστικότητα, για το καλο της πατριδας και όλων των Ελλήνων.
Ο Αλέξης Τσίπρας, επέλεξε σήμερα να είναι απών απο την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, εκχωρώντας-άκουσον-άκουσον το δικαίωμα ψήφου της χώρας μας στον Ισπανό πρωθυπουργό, περιφρονώντας προκλητικά τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας.
Στις 7 Ιουλίου πρέπει να στείλουμε την χειρότερη διακυβέρνηση που γνώρισε ποτε ο τόπος σε μόνιμες διακοπές.
Στις 7 Ιουλίου πρέπει όλοι να κάνουμε τη #neadimokratia μια ισχυρή, αυτοδύναμη Κυβέρνηση και τον #KyriakosMitsotakis# πρωθυπουργό.
Είναι στο χέρι μας!

error: Content is protected !!