Στέλλα Μπίζιου: Νέα αρχή για την Ελλάδα με νέα πρόσωπα

65913498 674171459711328 3308842452651081728 n 780x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Την ώρα που ο απερχόμενος Πρωθυπουργός, βλέποντας την ήττα να πλησιάζει όλο και πιο κοντά, προσπαθεί να περιχαρακώσει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του, λέγοντας περισσότερα ψέματα, εμείς μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας και ενώνουμε τους Έλληνες». Αυτό τόνισε ανάμεσα σε άλλα η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Η κα Μπίζιου η οποία είχε επαφές με πολίτες των Φαρσάλων στο πολιτικό της γραφείο εκεί, ενώ επισκέφτηκε και το γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο Φαρσάλων, το Αστυνομικό Τμήμα, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και επιχειρήσεις, εξέφρασε  την βεβαιότητα της για την αυτοδυναμία της ΝΔ, ως αρχή της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που πρόκειται να συντελεστεί στην χώρα μας.

«Οι Έλληνες έχουν ανάγκη για μια νέα αρχή με νέα πρόσωπα. Χωρίς τις παθογένειες του χθες, χωρίς διχασμούς και απατηλές υποσχέσεις. Έχουν ανάγκη από μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση που θα εργαστεί για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της προκοπής και της ευημερίας», σημείωσε η κα Μπίζιου.

Δείτε φωτογραφίες:

Στέλλα Μπίζιου: Νέα αρχή για την Ελλάδα με νέα πρόσωπαΣτέλλα Μπίζιου: Νέα αρχή για την Ελλάδα με νέα πρόσωπαΣτέλλα Μπίζιου: Νέα αρχή για την Ελλάδα με νέα πρόσωπαΣτέλλα Μπίζιου: Νέα αρχή για την Ελλάδα με νέα πρόσωπαΣτέλλα Μπίζιου: Νέα αρχή για την Ελλάδα με νέα πρόσωπαΣτέλλα Μπίζιου: Νέα αρχή για την Ελλάδα με νέα πρόσωπαΣτέλλα Μπίζιου: Νέα αρχή για την Ελλάδα με νέα πρόσωπαΣτέλλα Μπίζιου: Νέα αρχή για την Ελλάδα με νέα πρόσωπα

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!