Ενημερωτική σύσκεψη για ασφαλιστικό και 120 δόσεις πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας (φωτο)

DSC 0031 epimelhthrio 120 780x405
milonas 728x120

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Λάρισας, πραγματοποίησε ανοιχτή ενημερωτική σύσκεψη στο Επιμελητήριο Λάρισας με θέμα «Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό – Ρύθμιση για τις 120 δόσεις».

Εισηγήτρια της εκδήλωσης ήταν η πρώην Διευθύντρια του ΟΑΕΕ κ. Αικατερίνη Αυγέρη, η οποία ενημέρωσε επαγγελματίες για τις νέες εξελίξεις σε ασφαλιστικό, συνταξιοδοτικό και 120 δόσεις.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο προεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθας , ο οποίος χαιρέτησε τις θετικές τους επιχειρηματίες ρυθμίσεις.

Προς αυτήν την άποψη συνηγόρησε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος ο οποίος τόνισε πως τα μέτρα είναι καλοδεχούμενα, καθώς διευκολύνουν την ήδη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρηματίες.

Οι ομιλητές τόνισαν πως θα συνεχιστούν τέτοιες ενημερωτικές εκδηλώσεις, λόγω την μεγάλης σημασίας που έχει η ενημέρωση των επαγγελματιών.

Δείτε φωτογραφίες: 

Ενημερωτική σύσκεψη για ασφαλιστικό και 120 δόσεις πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας (φωτο)Ενημερωτική σύσκεψη για ασφαλιστικό και 120 δόσεις πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας (φωτο)Ενημερωτική σύσκεψη για ασφαλιστικό και 120 δόσεις πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας (φωτο)Ενημερωτική σύσκεψη για ασφαλιστικό και 120 δόσεις πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας (φωτο)Ενημερωτική σύσκεψη για ασφαλιστικό και 120 δόσεις πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Λάρισας (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!