ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νταλίκα παρέσυρε ζευγάρι με μηχανάκι

2691155
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019, 17:46

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λαμία, ενώ από τύχη γλίτωσε τα χειρότερα ένα ζευγάρι, που βρέθηκε κάτω από τις ρόδες της νταλίκας. Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 3:00′ το μεσημέρι στην οδό Κύπρου, στις γραμμές, κοντά στη συμβολή με την οδό Γ. Πλατή (πρώην Καρπενησίου).

Η νταλίκα ήταν σταματημένη στην ουρά των αυτοκίνητων που είχε δημιουργηθεί από το κόκκινο φανάρι. Όταν η νταλίκα ξεκίνησε, ο οδηγός λόγω του ύψους του οχήματος, δεν αντιλήφθηκε το μηχανάκι με το ζευγάρι που εκείνη τη στιγμή βρέθηκε, άγνωστο πως, ακριβώς μπροστά στο τεράστιο όχημα.

Το ζευγάρι μαζί με το μηχανάκι βρέθηκε κάτω από το φορτηγό το οποίο τους έσυρε για αρκετά μέτρα μέσα στο δρόμο. Διερχόμενοι πολίτες και άλλοι οδηγοί φώναζαν στον οδηγό να σταματήσει, ο οποίος ευτυχώς κάποια στιγμή κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και ακινητοποίησε τη νταλίκα.

Ευτυχώς η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ο σύζυγός της όμως έχει χτυπήσει πολύ ασχημία στο πόδι. Ωστόσο μέσα στην ατυχία τους και οι δυο στάθηκαν τυχεροί, αφού τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί πολύ χειρότερα γι αυτούς.

Δείτε πως περιγράφει το σοκαριστικό τροχαίο ο επαγγελματίας Γιάννης Κωνσταντίνου που έπαθε σοκ βλέποντας τους ανθρώπους να παρασύρονται από τη νταλίκα.

 

 

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

 

Πηγή: lamiareport.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019, 17:46

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!