Μπέος: «Ο Βόλος θα εκπροσωπήσει την πόλη στη Super League 1»

mpeos
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Άκαρπη ήταν η τρίτη και τελευταία επαφή που είχε αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από πλευράς Ηρακλή με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, σχετικά με την εξαγορά του ΑΦΜ της τοπική ομάδας.

KENT728X100 1

Επί της ουσίας, μπήκαν τίτλοι τέλους στην σχετική υπόθεση που κράτησε για περίπου έναν μήνα. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αχιλλέας Μπέος μέσω γραπτής του δήλωσης, ανέφερε:

«Σήμερα, μετά από μεσολάβηση του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και φίλου Τομ Παπαδόπουλου και προγραμματισμένο ραντεβού, δέχθηκα στο γραφείο μου επίσκεψη ομάδας επιχειρηματιών, με επικεφαλής τον κ. Ηλία Θεοδωρίδη, που σέβομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα, που μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για αγορά των μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ και μεταφοράς της στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή.

Για μια ακόμη φορά τους ξεκαθάρισμα πως σε ό,τι αφορά το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ΠΑΕ ( αγορά μετοχών κλπ) υπάρχει περιθώριο συζητήσεων, σε ό,τι όμως αφορά την μεταφορά της ομάδας από τον Βόλο δεν υπάρχει έδαφος για περαιτέρω συζητήσεις.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ τους ξεκαθάρισα παραμένει στην πόλη του Βόλου και θα την εκπροσωπήσει στην SuperLeague1 και τους ευχήθηκα κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους για τη διάσωση του ιστορικού Ηρακλή».

error: Content is protected !!