«Στο λεπτό» με τον Γιάννη Σακκόπουλο

57674177 2038637989774498 6121983153209868288 o
banner
milonas 728x90 1

Ο Βολιώτης φυσικοθεραπευτής και υποψ. βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Σακκόπουλος απαντά “στο λεπτό” σε δέκα ερωτήσεις του TheNewspaper.gr για τον εαυτό του!

✓ Σαν πας στον πηγαιμό για Βόλο, να εύχεσαι… να είναι πολλές οι καλοκαιρινές νυχτιές, οι μυρωδιές, οι εικόνες, οι γεύσεις, οι οικογενειακές στιγμές. Και μη βιαστείς να φύγεις. Σκοπός το ταξίδι κι αυτοσκοπός η άφιξη. Μια άφιξη γεμάτη εμπειρίες, γνώσεις, θύμισες και πλούτο ψυχικό και καρδιά αγνή.

✓ Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μπορείς να βιώσεις μέσα στο 24ωρο είναι… η διακοπή του ρεύματος. Δεν θέλω πολλά στην καθημερινότητά μου για να εργάζομαι και να παράγω, παρά μόνο τα αυτονόητα.

✓ Πολιτική, κοινωνικά δρώμενα ή πολιτισμός;Πολιτική ο Γιάννης , πολιτισμός η Βούλα. Ένα «πάντρεμα» εξαιρετικό. To κοινωνικό life style και παρεξηγημένο είναι και δεν μου ταιριάζει.

✓ Η μεγαλύτερη αδυναμία σου είναι… τα παιδιά μου και οι ασθενείς μου στη δομή του Aλτσχάϊμερ στον Βόλο.

✓ Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου είναι…η υπομονή μου.

✓ Η τελευταία φορά που μετάνιωσες για κάτι ήταν… όταν από ευγένεια δεν μίλησα ενώ έπρεπε. Οι σιωπές έχουν φωνή αλλά πολλές φορές σε πνίγουν όταν εκλαμβάνονται ως αδυναμία.

✓ Έρωτας ή αγάπη; Έρωτας είναι να αγαπάς τις ομοιότητες και αγάπη, να ερωτεύεσαι τις διαφορές.

✓ Τι φοβάσαι περισσότερο; Ότι φοβάμαι το αντιμετωπίζω. Ο μόνος τρόπος να «αντιμετωπίσεις τους φόβους σου» είναι πριν από όλα να αναγνωρίσεις την ύπαρξή τους και να τους αποδεχτείς.

✓ Με τι ενθουσιάζεσαι;Με τα πάντα . Με τη δουλειά, με το σπίτι, με τους φίλους, το καλό φαγητό. Αγαπώ την μαγειρική και τα βράδια με φίλους.

✓ Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου με μια ατάκα αυτή θα ήταν… εργάτης της ζωής και όχι εργολάβος της πολιτικής.

 

error: Content is protected !!