ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περιοδεία Γ. Λαμπρούλη στις υπηρεσίες του Δήμου Λάρισας  

lamproulhs65 780x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην συζήτηση με τους εργαζόμενους του δήμου  ο υποψήφιος   βουλευτής  μίλησε για τη σημασία που έχει για τους ίδιους τους υπαλλήλους η ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, καθώς την επομένη των εκλογών, η επίθεση σε βάρος τους, όπως και σε βάρος όλου του λαού, θα συνεχιστεί. Τόνισε ακόμα στους εργαζόμενους ότι είναι στο χέρι τους να προσπεράσουν τα ψευτοδιλήμματα με τα οποία προσπαθούν να τους βάλουν στο χέρι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, που στο όνομα της καπιταλιστικής ανάπτυξης στήριξαν την πολιτική των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, έκαναν κανόνα την «ευελιξία» και τη δουλειά χωρίς δικαιώματα.

‘Έκανε καθαρό ότι όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ, τόσο περισσότερα εμπόδια θα βάζει, μέσα και έξω από τη Βουλή, στα μέτρα που θα παίρνει η νέα κυβέρνηση σε βάρος του λαού.

Το ερώτημα επομένως μπροστά στην κάλπη δεν είναι ποιά θα είναι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ή ποιος θα είναι ο πιο δυνατός για να πετσοκόβει δικαιώματα, να κάνει περικοπές και να βάζει φόρους, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το αφήνει κάθε φορά ο προηγούμενος.  Το ζητούμενο είναι να ενισχυθεί το ΚΚΕ, που με συνέπεια αντιπάλεψε όλους τους μνημονιακούς νόμους σε βάρος των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, είτε με κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα, μπροστά στους αγώνες για να μπουν εμπόδια στην επίθεση που θα συνεχίζεται, ενάντια σε νέα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά και για να οργανωθεί καλύτερα ο αγώνας για ανάκτηση απωλειών και διεύρυνση των δικαιωμάτων. Αυτή είναι η μόνη εγγύηση ότι ο λαός δεν θα βρεθεί απροετοίμαστος και ανυπεράσπιστος απέναντι στο επόμενο κύμα της επίθεσης, από οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!