Τριαντάφυλλα από τον Χρήστο Μπουκώρο στις γυναίκες

P1020117
milonas 728x120

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο, λίγο πριν την τελική κεντρική του προεκλογική ομιλία στον Αγ. Νικόλαο.

Οι κυρίες Μαριάνθη Γούσιου και Βίκυ Σταθοπούλου οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία συγκέντρωση γυναικών σε κεντρικό κατάστημα της παραλίας του Βόλου.

Σε μία κατάμεστη από γυναίκες αίθουσα ο κ. Μπουκώρος είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το διακύβευμα των εκλογών λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, αλλά και για τα μεγάλα έργα της Μαγνησίας που θα προωθήσει άμεσα η κυβέρνηση της ΝΔ.

Από τις συγκινητικές στιγμές του απογευματινού, το εγκάρδιο ευχαριστώ που δέχθηκε από καρκινοπαθή για την παρέμβαση που έκανε ως βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ώστε 150 άτομα ανά την Ελλάδα, που χρήζουν ειδικής θεραπευτικής αγωγής με δυσθεώρητο κόστος (4.500 έως 5.000 ευρώ η δαπάνη το δίμηνο) να έχουν την κάλυψη αυτή από την Πολιτεία.

Ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα υπάρξει αυξημένη μέριμνα από κυβερνητικής πλευράς για τις ειδικές κατηγορίες των συμπολιτών μας, όπως είναι οι καρκινοπαθείς, τα ΑμεΑ, κ.α.

Στο τέλος του απογευματινού ο κ. Μπουκώρος ευχαρίστησε τις εκατοντάδες γυναίκες που παρευρέθηκαν μ’ ένα τριαντάφυλλο και εκείνες τον συνόδευσαν από την οδό Αγ. Νικολάου προς τον χώρο της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας.

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!