Μαζί με τον γιο του ψήφισε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στα Βούναινα: Οι νέοι ψηφίζουν ελπίδα για το αύριο! (φωτο)

x1 780x405
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στα Βούναινα, το χωριό του, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί της Κυριακής, ο βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στο νομό Λάρισας με την ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Μάλιστα, ψήφισε για πρώτη φορά παρά με τον μεγάλο του γιο ο οποίος είναι 17 ετών και για πρώτη φορά έχει δικαίωμα ψήφου.

Εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα. Η Ελλάδα γυρίζει οριστικά σελίδα. Οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι με τη ψήφο τους επιλέγουν την ελπίδα για το αύριο, δίνουν ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα μας πλήγωσαν, και να μπούμε, επιτέλους, στο δρόμο της ανάπτυξης και της προκοπής. Για να ξαναγίνουμε μια κανονική χώρα που θα δίνει δυνατότητες καλά αμειβόμενης εργασίας και θα παρέχει ασφάλεια για όλους. Για να επιστρέψει και πάλι η αισιοδοξία στους νέους μας, ότι μπορούν να κάνουν στην πατρίδα τα όνειρά τους πραγματικότητα. Από αύριο, με τη δύναμη που μας δίνει η εμπιστοσύνη των Ελλήνων, ξεκινούμε σκληρή δουλειά με σχέδιο και αποφασιστικότητα».

Δείτε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

“Just do it! Όλοι στις κάλπες! Με τον μεγάλο μου γιο, τον Παντελή, που ψηφίζει πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές, στο χωριό μας, τα Βούναινα του δήμου Κιλελέρ. Μια πιο φωτεινή μέρα ανατέλλει αύριο! #Πάντα_Μάχιμος

Μαζί με τον γιο του ψήφισε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στα Βούναινα: Οι νέοι ψηφίζουν ελπίδα για το αύριο! (φωτο)Μαζί με τον γιο του ψήφισε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στα Βούναινα: Οι νέοι ψηφίζουν ελπίδα για το αύριο! (φωτο)Μαζί με τον γιο του ψήφισε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στα Βούναινα: Οι νέοι ψηφίζουν ελπίδα για το αύριο! (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!