«Εμφύλιος πόλεμος» στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας μετά τις δηλώσεις Ν. Χαυτούρα – Τι απαντούν Τσιώμη και Αναστασίου

264762 1 1
milonas 728x90 1
728x110 2

Εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στο Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας ύστερα από τις δηλώσεις του Νίκου Χαυτούρα που επιρρίπτει ευθύνες για το χαμηλό ποσοστό στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας.

Σε απάντησή της η γραμματέας της Ν.Ε. Φούλη Τσιώμη αναφέρει:

«Οργανώναμε κλιμάκια και δεν ερχόταν ποτέ. Μια φορά μόνο ακολούθησε το πρόγραμμα. Πήγαινε και έπαιρνε ευχές από εκεί που δεν έπρεπε για τα ψηφαλάκια και θόλωνε την εικόνα του ΚΙΝΑΛ στον κόσμο. Ο «καθαρός» κόσμος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε τον Χαυτούρα» τόνισε η κ. Τσιώμη αφήνοντας υπονοούμενα για τη σχέση Χαυτούρα με τον Αχιλλέα Μπέο.

Παρέμβαση στο θέμα όμως έκανε και ο πολιτευτής του κόμματος Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δεν κατάφερε να κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις στο ψηφοδέλτιο.

«Βλέπω όχι απλά μια διάθεση αλαζονείας ορισμένων, αλλά και μια διάθεση ότι άρπαξαν και το κάστρο. Θα τους καλέσω να σοβαρευτούν, οι εκλογές δεν είναι πολιτικό πλυντήριο για κανέναν. Αν νομίζει ο κ. Χαυτούρας και κάποιοι άλλοι ότι μπορούν να ασχημονούν, αυτό δεν θα το επιτρέψω. Το ότι κέρδισαν με 900 ψηφοδέλτια τον Αναστασίου ή με 300 κάποιον άλλον, δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ότι πήγαν και έβγαλαν φωτογραφία με τον κ. Μπέο, που είναι ο υβριστής της παράταξης μας» ανέφερε, μιλώντας στο ΕΝΑ fm ο Γιάννης Αναστασίου.

error: Content is protected !!