ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέοι «κεραυνοί» Χαυτούρα εναντίον Τσιώμου και Αναστασίου – «Μεροληπτούσε υπέρ ενός υποψηφίου»

66393514 352471248761374 5838977901126483968 n
milonas 728x120

Συνεχίζεται η άνευ προηγουμένου κόντρα που ξέσπασε στο Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας, δύο μόλις ημέρες μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που κατέταξε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου τον γιατρό Νίκο Χαυτούρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΣΙΩΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ Ν. ΧΑΥΤΟΥΡΑ

Στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη, ο κ. Χαυτούρας, ξεκαθάρισε οτι η γραμματέας της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας μεροληπτούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου υπέρ ενός υποψηφίου. “Δεν ήμουν στις επιλογές της, στήριζε άλλον, δεν ήρθε καν στην ομιλία μου” είπε ο κ. Χαυτούρας και συνέχισε: “Δεν έχει ευθύνη που το ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία πήρε ένα από τα πιο χαμηλά ποσοστά στην Ελλάδα;”

Ο κ. Χαυτούρας μάλιστα καταφέρθηκε εναντίον και του συνυποψηφίου του Γιάννη Αναστασίου λέγοντας οτι “έχει ιστορικό εναντίον του καθώς έχει συνηθίσει τα συκοφαντικά για το άτομό του δημοσιεύματα από τον δημοσιογράφο-πολιτευτή.

Τον κατηγόρησε μάλιστα για φιλοΣΥΡΙΖΑϊκή τακτική λέγοντας οτι “κοιτούσε προς τον ΣΥΡΙΖΑ και άφηνε αιχμές για εμένα,ακόμα και στη συνάντησηή του με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου. Έκανε κακό στην παράταξη η τακτική του κ. Αναστασίου” δήλωσε ο Ν. Χαυτούρας, εξηγώντας οτι “θέλει να μεταφέρει την κόντρα του με τον Αχιλλέα Μπέο μέσα στο ΠΑΣΟΚ”.

Στην εκπομπή παρενέβη τηλεφωνικώς ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος με τη σειρά του κατηγόρησε τον Νίκο Χαυτούρα προτρέποντάς τον μάλιστα να… σοβαρευτεί. “Έκανε λάθος αν νομίζει οτι αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ. Ήρθε τώρα στη γειτονιά μας μετά τη στάση του στον ΣΥΡΙΖΑ. Κάναμε το κορόδιο σε όλα τα προκλητικά που έκανε” τόννισε ο κ. Αναστασίου καταγγέλοντας ταυτόχρονα προσπάθεια εξαφάνισής του από τα ΜΜΕ.

 

error: Content is protected !!