Δέντρο έπεσε πάνω σε καταστήματα δίπλα στο νοσοκομείο Καρδίτσας (Φώτο – Βίντεο)

karditsa 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πάνω σε καταστήματα που βρίσκονται δίπλα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, κατέληξε μία λεύκα ύψους πάνω από 10 μέτρα, όταν έσπασε από τον δυνατό αέρα.

Το ευτύχημα είναι ότι το τεράστιο δέντρο δεν προκάλεσε ζημιές, όπως τουλάχιστον φαίνεται εκ πρώτης άποψης, όπως επίσης ότι έσπασε και έπεσε προς την συγκεκριμένη πλευρά, γιατί αν έπεφτε προς τον δρόμο και περνούσαν αυτοκίνητα, μπορεί να είχαμε και τα χειρότερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 4 και 4:30 το απόγευμα όταν ο δυνατός άνεμος που φυσούσε έσπασε χαμηλά τον κορμό του δέντρου, που ούτως ή άλλως ήταν σαπισμένος. Η λεύκα έπεσε προς την εσωτερική πλευρά και σταμάτησε στην οροφή ενός street caffe, αλλά και στις οροφές του φαρμακείου και ενός καταστήματος εστίασης που βρίσκονται εκατέρωθεν.

Η απόσταση δεν ήταν μεγάλη και αυτό συντέλεσε στο να μην έχουμε και σοβαρές υλακές ζημιές. Κατά την πτώση πάντως παρέσυρε καλώδια της ΔΕΗ και χρειάστηκε η παρέμβαση συνεργείου για να αποσυνδέσει τα υπό πίεση καλώδια και να παροχετεύσει από αλλού ρεύμα για την αποφυγή κινδύνων.

Στο χώρο του συμβάντος ήρθαν από την πρώτη στιγμή όχημα της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, ενώ γίνεται προσπάθεια σε συνεννόηση με τον Δήμο, να βρεθεί λύση για την κοπή και απομάκρυνση του δέντρου.

Click to enlarge image dentro1.jpg

Click to enlarge image dentro2.jpg

Click to enlarge image dentro3.jpg

Click to enlarge image dentro5.jpg

 

Πηγή: karditsalive.net

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!