Φώτης Χατζηδημητρίου: Υπάρχουν ευθύνες – Ο Χαυτούρας να συγκαλέσει διευρυμένη Νομαρχ. Επιτροπή

fotis xatzidimitriou 1 2

“Φυσικά κι σε μία ήττα υπάρχουν ευθύνες” απάντησε ο υποψ. βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία Φώτης Χατζηδημητρίου απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη, σχετικά με τον σάλο που έχει προκύψει τις τελευταίες τρεις ημέρες στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ.

KEN 728X100

Ο κ. Χατζηδημητρίου τόνισε οτι “ο κ. Χαυτούρας ως πρώτος σε ψήφους, θα πρέπει να λάβει πρωτοβουλία ώστε να συγκληθεί άμεσα η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας με διευρυμένη σύνθεση προκειμένου να συζητηθούν τα αίτια της ήττας στη Μαγνησία (το κόμμα έλαβε 6,6% από 8% του εθνικού μέσου όρου) και όσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί”. Και συνέχισε: “Εγώ είμαι ενωτικός και δε μπορώ να καταλογίσω σε κανέναν ευθύνες αν πρώτα δε συζητήσω μαζί του και δεν ακούσω την άποψή του”.

Ο γνωστός γιατρός που έλαβε την τέταρτη θέση το ψηφοδέλτιο ξεκαθάρισε οτι έγιναν λάθη από τους διοργανωτές της προκελογικής εκστρατείας. “Ήταν μεγάλα τα κλιμάκια και πολλές φορές ίσα σε αριθμό ατόμων με τους πολίτες που έρχονταν για να μας ακούσουν. Οπότε έξι από τις επτά προγραμματισμένες ομιλίες δεν έγιναν. Η μόνη που έγινε ήταν εκείνη του Αλμυρού στην οποία είχα αναλάβει προσωπικά την ευθύνη”.

Ερωτώμενος αν τον ενόχλησε η επαφή των κ.κ. Χαυτούρα και Πλαστάρα με τον κ. Μπέο, ο κ. Χατζηδημητρίου απάντησε αρνητικά. “Δε με ενοχλεί να συναντά κανείς τον Αχιλλέα Μπέο” τόνισε.

Τις τελευταίες ημέρες η ένταση που υπάρχει στο τοπικό ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη και το κλίμα χειρότερο από ποτέ, αφού ένα τμήμα του κόμματος δε μπορεί να “χωνέψει” οτι το “φιλοΜπεϊκό” κομμάτι επικράτησε συγκεντρώνοντας αριθμό σταυρών που δε μπόρεσαν να συγκεντρώσουν όλοι οι άλλοι μαζί!

 

error: Content is protected !!