Ισοπέδωσε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες στο Αργυροπούλι η κακοκαιρία (φωτό)

64954757 744613029305093 3105405141923135488 n
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τις πληγές τους μετρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι στην ευρύτερη περιοχή του Αργυροπουλίου στον Τύρναβο, εκεί όπου η χθεσινή θεομηνία προκάλεσε βιβλική καταστροφή.

Καλλιέργειες είτε χτυπήθηκαν από το χαλάζι, είτε κυριολεκτικά… ξεριζώθηκαν από τον ισχυρό άνεμο, ενώ κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις “σηκώθηκαν στον αέρα”. Χαρακτηριστικό είναι πως από το μένος των ακραίων καιρικών συνθηκών, μετακινήθηκαν κατασκευές πολύ μεγάλου βάρους, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές έκανε το πρωί της Πέμπτης κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, καθώς και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκκουρας.

Δείτε φωτογραφίες από την επόμενη ημέρα της καταστροφής:

Ισοπέδωσε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες στο Αργυροπούλι η κακοκαιρία (φωτό)Ισοπέδωσε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες στο Αργυροπούλι η κακοκαιρία (φωτό)Ισοπέδωσε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες στο Αργυροπούλι η κακοκαιρία (φωτό)Ισοπέδωσε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες στο Αργυροπούλι η κακοκαιρία (φωτό)Ισοπέδωσε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες στο Αργυροπούλι η κακοκαιρία (φωτό)Ισοπέδωσε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις και καλλιέργειες στο Αργυροπούλι η κακοκαιρία (φωτό)

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!