Ζήτησε και η Νίκη τη Νεάπολη για έδρα

DSC 00941 1 1068x450 2
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Απόστολο Γαλάτη είχε σήμερα ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιος Φάτσης και ο γραμματέας του συλλόγου Στέλιος Κολόζος, ζητώντας από την δημοτική αρχή το γήπεδο της Νέαπολης για έδρα την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

KENT 2

Ο Απόστολος Γαλάτης απάντησε στους παράγοντες της Νίκης, πως οι όροι είναι οι ίδιοι μ’ αυτούς που έθεσε τη περασμένη εβδομάδα και στην επιτροπή του Ολυμπιακού που τον επισκέφτηκαν, ζητώντας τη Νεάπολη για έδρα. Δηλαδή, 50 ευρώ μίσθωμα μηνιαίως, τη συντήρηση του γηπέδου να την αναλάβει η Νίκη και να καταθέσει παράλληλα εγγυητική επιστολή 30.000 για τυχόν ζημιές που μπορούν να προκύψουν στην εγκατάσταση. Τα χρήματα της εγγυητικής, εφόσον δεν υπάρξουν ζημιές στο γήπεδο, θα επιστραφούν στη Νίκη με τη λήξη της σύμβασης.

Η κίνηση αυτή των παραγόντων της Νίκης, δείχνει πως η ομάδα δείχνει να εγκαταλείπει την προσπάθεια να αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό, μετά το εξώδικο που έλαβε από την ΕΤ.Α.Δ. και την υποχρεώνει να αποχωρήσει από τους χώρους του Πανθεσσαλικού.

error: Content is protected !!