Εικόνες εγκατάλειψης πέριξ του Στρατιωτικού Νεκροταφείου στη Λάρισα – Απότιστα και τα δέντρα καταγγέλλει πολίτης

20190420 144208
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Ξεραμένα δέντρα στο χώρο κοντά στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο της Λάρισας, κοντά στην περιοχή όπου γίνεται η λαϊκή αγορά στην Ανθούπολη, αλλά και εγκατάλειψη στο Νεκροταφείο, καταγγέλλει συμπολίτης μας. Μάλιστα, όπως σημειώνει στην καταγγελία που θα διαβάσετε παρακάτω, έχει απευθυνθεί δύο φορές στο δήμο, χωρίς όμως να λάβει απάντηση.

Διαβάστε την καταγγελία: “Καταρχάς το πεζοδρόμιο βρίσκεται διπλά στο στρατιωτικό νεκροταφείο απέναντι από την πλατεία που κι αυτήν έχει ξεραμένα δέντρα αφού δεν ποτίστηκαν ΠΟΤΕ. Σας στέλνω κι από αυτήν μερικές φωτ. Είναι ακριβώς στο σημείο που γίνεται η λαϊκή στην Ανθούπολη. Εφάπτεται της οδού Φαρσάλων. Όσο για την υπηρεσία πράσινου του δήμου έχω στείλει πολλές φόρες διάφορα “κακώς κείμενα” στην εφαρμογή που έχει. Αυτές τις φωτ. μαζί με κάποιες από την εγκατάλειψη που υπάρχει στο παλιό κοιμητήριο και που κανένας υποψήφιος δήμαρχος δεν το είχε στην προεκλογική του ατζέντα και που αποτελεί ένα μεγάλο “αγκάθι” για τη συνοικία μαζί με το τελωνείο και δημιουργεί μεγάλη υποβάθμιση σ’ αυτήν, τις έστειλα δυο φόρες, αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση. Εκεί διπλά στο πεζοδρόμιο για το όποιο γίνεται λόγος υπάρχει μια έκταση με ξερά χόρτα που θα μπορούσε να δενδροφυτευτεί και να ομορφύνει η περιοχή με τα μνήματα που την περιτριγυρίζουν.

Για να θέλουμε να κάνουμε κι εφαρμογή το σύνθημα” Λάρισα-πράσινη πόλη” Σας στέλνω και μερικές Ωτ. από το παλιό κοιμητήριο. Μήπως πρέπει πια να παρθούν αποφάσεις γι’ αυτό για να σταματήσει η υποβάθμιση αυτής της περιοχής που σημειωτέον είναι στην είσοδο της πόλης;”

Δείτε τις φωτογραφίες:

Εικόνες εγκατάλειψης πέριξ του Στρατιωτικού Νεκροταφείου στη Λάρισα - Απότιστα και τα δέντρα καταγγέλλει πολίτηςΕικόνες εγκατάλειψης πέριξ του Στρατιωτικού Νεκροταφείου στη Λάρισα - Απότιστα και τα δέντρα καταγγέλλει πολίτηςΕικόνες εγκατάλειψης πέριξ του Στρατιωτικού Νεκροταφείου στη Λάρισα - Απότιστα και τα δέντρα καταγγέλλει πολίτηςΕικόνες εγκατάλειψης πέριξ του Στρατιωτικού Νεκροταφείου στη Λάρισα - Απότιστα και τα δέντρα καταγγέλλει πολίτηςΕικόνες εγκατάλειψης πέριξ του Στρατιωτικού Νεκροταφείου στη Λάρισα - Απότιστα και τα δέντρα καταγγέλλει πολίτης

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!