Μερικά διάσημα κουρέματα για το φετινό καλοκαίρι – Επιλέγει ο Jorgis Style

jorgis3
milonas 728x120

O Brad Pitt, o Chris Hemsworth, o Evan Peters, o John Travolta και οι υπόλοιποι δείχνουν τι θα φορέσεις στο κεφάλι σου τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου.

Άνεση, δροσιά, κομψότητα: Η αγία τριάδα του καλοκαιρινού στυλ, που δεν εξαντλείται στο κομμάτι της ένδυσης, αλλά της συνολικής σου εικόνας, συμπεριλαμβανομένου του κουρέματος και κατ’ επέκταση του χτενίσματος. Προς αυτή την κατεύθυνση, συγκεντρώσαμε έξι ηθοποιούς της μεγάλης και της μικρής οθόνης για να παρουσιάσουν τα haircuts και τα hairstyles του φετινού καλοκαιριού.

Το quiff του Chris Hemsworth

Πρόκειται για ένα κοντό κούρεμα με τριμαρισμένα τα μαλλιά στο πλάι και μεγαλύτερη πυκνότητα και μήκος στην κορυφή. Μία διακριτική εκδοχή του fade με ρετρό αναφορές, λόγω του επιμελώς ατημέλητου τρόπου με τον οποίο είναι φορμαρισμένο το quiff, η μακριά φράντζα.

Το φιλαριστό κοντό καρέ του Evan Peters

Ένα κούρεμα ιδανικό για όσους έχουν κυματιστά μαλλιά και απεχθάνονται ό,τι στιλιζαρισμένο.

Το ξυρισμένο γουλί του John Travolta

Τολμηρή επιλογή που λίγοι θα δοκίμαζαν. Ωστόσο, είναι η πιο φρόνιμη στην περίπτωση που οι συνέπειες της τριχόπτωσης είναι εμφανείς στο κεφάλι σου. Το μεγάλο ατού του; Το styling είναι περιττό.

Το slicked back καρέ του Brad Pitt

Πιο πάνω είδαμε την επιμελώς ατημέλητη εκδοχή του κοντού καρέ. Εδώ, έχουμε την στιλιζαρισμένη ή καλύτερη την old school, με τα μαλλιά να είναι ίσια, μακριά και χτενισμένα προς τα πίσω.

To taper fade του Darren Criss

Είδος του fade, το taper θέλει τα μαλλιά έντονα τριμαρισμένα στα πλαϊνά και εκείνα της κορυφής πυκνά, μακριά και σε στρογγυλό σχήμα, που θυμίζει το καπελάκι των 90s.

Το slicked back με τη χωρίστρα του Leonardo DiCaprio

Μετά το καρέ slicked back hairstyle του Pitt, έρχεται το κλασικό κοντό με τη χωρίστρα στο πλάι του Leo. Ένα χτένισμα – σήμα κατατεθέν της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ.

Eπισκέψου το κομμωτήριο JORGIS STYLE και εμπιστεύσου τα έμπειρα χέρια του κορυφαίου Βολιώτη κομμωτή.
JORGIS STYLE
ΓΑΜΒΕΤΑ 15γ – Δημητριάδος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2421 022563

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

error: Content is protected !!