Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις

2697194
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, 08:37

728X100

Πολύ σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα ρίξουν άπλετο «φως» στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton που εντοπίστηκε νεκρή σε μία στοά της γερμανικής κατοχής στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις γίνονται σε διάφορα στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της νεκροψίας – νεκροτομής (κάτω από τα νύχια κτλ), όσο και σε αρκετά ευρήματα από τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών στην τοποθεσία όπου βρέθηκε η σορός της βιολόγου.

Μάλιστα, τα εγκληματολογικά εργαστήρια καθημερινά παίρνουν ολοένα και περισσότερα ευρήματα των αρχών από την έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ είναι πολύ πιθανό ανάμεσά τους να βρίσκονται και πράγματα που άφησε πίσω ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της.

Την ίδια ώρα  πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν σε αυτή την έρευνα όμως λόγω της μεθοδικότητας των αστυνομικών είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να έχουν απαντηθεί τα περισσότερα.

Πρωταρχικό μέλημα των αρχών είναι ο τόπος που δολοφονήθηκε η 60χρονη βιολόγος.

Από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο για τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. πως η στοά όπου βρέθηκε η σορός της δεν είναι και το σημείο δολοφονίας.

Μετά από ενδελεχή έρευνα ήρθε μία μαρτυρία που ανέφερε πως τελευταία φορά, η Suzanne Eaton εθεάθη ζωντανή στο χωριό Αφράτα.

Πρόκειται για ένα χωριό που βρίσκεται σε μια απόσταση περίπου 4,5χλμ. από τη σπηλιά στην οποία εντοπίστηκε νεκρή.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως εκεί, κοντά στο χωριό Αφράτα, ήταν η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η 60χρονη.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ έχουν γίνει και στοχευμένες προσαγωγές προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, 08:41

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!