ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

19.400 άνεργοι στη Μαγνησία – Σοκαριστικά στοιχεία του ΟΑΕΔ

234254365 70
milonas 728x120

Αποκαρδιωτικά είναι τα νεότερα στοιχεία του ΟΑΕΔ για τους επίσημα καταγεγραμμένους ανέργους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας. Σύμφωνα με όσα δηλώνει η Περιφερειακή διευθύντρια του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας Όλγα Τσιούρβα στο TheNewspaper.gr, οι άνεργοι στη Μαγνησία είναι ελάχιστοι λιγότεροι από 20.000!

Συγκεκριμένα, 19.400 άτομα έχουν δηλώσει επίσημα οτι είναι άνεργοι και διαθέτουν κάρτα ανεργίας από τον τοπικό ΟΑΕΔ, αλλά ελάχιστοι από αυτούς λαμβάνουν επίδομα ανεργίας.

Η µονοκαλλιέργεια του τουρισµού σίγουρα δεν βοηθάει, ακόμα και μία περιφερειακή ενότητα που διαθέτει πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό στον Τουρισμό. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, είναι απαραίτητο να µπουν δυναµικά στην ελληνική οικονοµία και άλλοι κλάδοι, ώστε το µείγµα να γίνει πιο πολυπαραγοντικό και λιγότερο ευάλωτο.

«Έχουμε 75.000 παραπάνω θέσεις εργασίας που προστέθηκαν καθαρά στην οικονομία, σε σχέση με τον Απρίλιο του 2018», επισημαίνει την ίδια ώρα η διοικήτρια του ΟΑΕΔ η Μ. Καραμεσίνη, τονίζοντας ότι η δημιουργία τους οφείλεται στον ιδιωτικό τομέα.

error: Content is protected !!